Η νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα, όπως και όλες οι σειρές μυθοπλασίας, στις 19 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα τη συγκεκριμένη καθημερινή σειρά την είχε διεκδικήσει κι άλλο κανάλι πριν τελικά καταλήξει στο σταθμό του Φαλήρου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε από πού άρχισαν όλα, όταν ο δεκάχρονος Νικόλας, γιος του Πέτρου Γαλάνη ιδιοκτήτη του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της εξάχρονης φίλης του Ελπίδας.

Τι πρόκειται να συμβεί στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου.

Παλιότερα η Όλγα ήθελε να πείσει τον Πέτρο να κρατήσει το παιδί τους. Εκείνος όμως είχε διαφορετική γνώμη και επέμενε να κάνει έκτρωση. Εκείνη θέλει να τον εκδικηθεί και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα. Μάλιστα, αποφασίζει με τη βοήθεια του φίλου της Χρήστου ένα σχέδιο εκδίκησης! Αυτό όμως θα σταθεί η αφορμή να αλλάξει η ζωή όλων!

Η οικογένεια Γαλάνη βρίσκεται σε τραγική κατάσταση όταν ο μικρός Νικόλας εξαφανίζεται! Στο μεταξύ η μητέρα του, η Μυρτώ, πηγαίνει να γεννήσει το δεύτερο παιδί της.

Όμως δυστυχώς τα νέα που έρχονται από την κλινική δεν είναι αυτά που όλοι περιμένουν!

Ο Νικόλας εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια της μικρής Ελπίδας που είναι σε κατάσταση σοκ! Από την άλλη το μικρό αγόρι, με όση δύναμη του απομένει, καταφέρνει και ξεφεύγει από τα χέρια των απαγωγέων του!

Στο σήμερα ο γάμος της Ελπίδας με τον Στέφανο δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές αφού ο σύζυγος είναι παθολογικά ζηλιάρης ενώ εκείνη έχει ακόμα στο μυαλό της τον φίλο της τον Νικόλα.
Η περιοχή έχει μία από τις πιο αξιόλογες γυναίκες επιχειρηματίες, την Όλγα που δείχνει αδυναμία στο γιο της Αλέξη, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Αντώνη.

Ο Άρης τραυματισμένος  μεταφέρεται από την Αφρική σε νοσοκομείο στην Ελλάδα ενώ ο Μιχάλης, ο πατέρας του περνά δύσκολες στιγμές όταν μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του παιδιού του!

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Μανώλης στο επίκεντρο των ερευνών για τον φόνο του Άγγελου

Παίκτρια του Survivor προκάλεσε πανικό στο Instagram (pic)

Άγρια Γη: Θύμα απαγωγής ο 10 χρονος Νικόλας – Ο Άρης σε ενέδρα θανάτου