Η Μελέκ αποφασίζει να μιλήσει στη Χουμεϊρά στη σειρά Ελίφ του Star. Όμως η Ματσιντέ τη διακόπτει τη σωστή στιγμή και ευγενικά ζητάει από τη Μελέκ να κρατήσει λίγο ακόμα το μυστικό της καθώς η οικογένεια περνάει αυτή την περίοδο μεγάλες δυσκολίες. «Δώσε λίγο χρόνο και θα τους το πω εγώ η ίδια! Δεν είναι σωστό να μάθουν κάτι τόσο σοβαρό τη στιγμή που όλοι μας περνάμε δύσκολες ώρες, σε παρακαλώ». Η Μελέκ αναγκάζεται απρόθυμα να συμφωνήσει.

Ελίφ Επόμενα επεισόδια

Η Ματσιντέ έχει μια νέα κρίση και φεύγει από το σπίτι και εξαφανίζεται. Κανείς δεν ξέρει πού είναι και τόσο ο Μαχίρ όσο και η Κιγιμέτ την αναζητούν. Την ίδια ώρα, ο Κερέμ αποφυλακίζεται και επιστρέφει στην έπαυλη. Η Χουμερά κλαίει από χαρά, ενώ εκείνος της λέει: «Εξαιτίας του Λεβέντ είμαι εδώ! Απέδειξε πως είμαι αθώος και αποφυλακίστηκα».

Την ίδια ώρα, η Ματσιντέ περιφέρεται στους δρόμους xωρίς να ξέρει πού είναι εξαιτίας των ψεύτικων χαπιών που της δίνει η αδελφή της. Παράλληλα, η Κιγιμέτ την αναζητά παντού και τηλεφωνεί στον γιο της: «Η Ματσιντέ εξαφανίστηκε! Δεν ξέρω πού να τη βρω! Αν πάθει κάτι τελείωσαν όλα μετά! Δεν θα πάρουμε τίποτα».

 

Η Ματσιντέ βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού και ακούει την παιδική φωνή του Κερέμ. Πιστεύει πως εκεί θα βρει τον γιο της. Τη στιγμή που πάει να κάνει βήμα, ο Μαχίρ της σώζει τη ζωή την τελευταία στιγμή, «Σε παρακαλώ, δεν θέλω ο Κερέμ και η Χουμερά να μάθουν κάτι», τον εκλιπαρεί και αργότερα εκείνη μαζί με τη Κιγιμέτ επιστρέφουν στην έπαυλη και σοκάρονται όταν βλέπουν τον Κερέμ.

Η Ματσιντέ ξεσπάει σε κλάματα και τον αγκαλιάζει, ενώ η Κιγιμέτ κρύβει τον θυμό της. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον γιο της και εκείνος της λέει: «Αν δεν έφτανα έγκαιρα, τωρα δεν θα ζούσε» Η Κιγιμέτ βάζει ιδέες στο μυαλό της Ματσιντέ και καταφέρνει να την πείσει πως όλα θα γίνουν χειρότερα αν η Χουμειρά και ο Κερέμ μάθουν τώρα για την ασθένειά της.

Η Μελέκ ακούει τυχαία τη συζήτησή τους και υποψιάζεται πως η Κιγιμέτ κάτι σκαρώνει πάλι. Ομως, η Κιγμέτ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και προειδοποιεί αυστηρά τη Μελέκ: «Κρυφάκουσες όσα λέγαμε με την αδελφή μου; Ποια νομίζεις ότι είσαι; Βάλε καλά στο μυαλό σου πως ό,τι αφορά την αδελφή μου, μόνο εγώ έχω τον λόγο εδώ μέσα! Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν και κυρίως εσένα».

Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Μαχίρ και του λέει: «Αυτή η Σερτσέ πρέπει να φύγει από εδώ μέσα! Ολο μπλέκεται στα σχέδιά μας και φοβάμαι πως στο τέλος θα τα ανακαλύψει όλα», του τονίζει και εκείνος ανησυχεί μήπως η μητέρα του της κάνει κακό καθώς είναι ερωτευμένος μαζί της.

Το σημερινό επεισόδιο