Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που είναι πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου και παίζει στην τηλεόραση του Star καθημερινά στις 17:40!

Στον 5ο Κύκλο η Ελίφ είναι και πάλι μαζί με τη μητέρα της. Δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να μπει ανάμεσά τους!

Μητέρα και κόρη γνωρίζουν νέους φίλους αλλά και νέους εχθρούς, που θα κάνουν τη ζωή τους δύσκολη.

Όμως ακόμα και στο μεγαλύτερο σκοτάδι, η αγάπη πάντα ανθίζει! Βγάζει τον καλύτερο εαυτό σε αυτούς, που έχουν μέσα τους το φως για να τη ζήσουν.

Η γλυκιά Ελίφ δίνει λάμψη αλλά πάντα υπάρχει το κακό!

Θα γίνει επιτέλους το μικρό κορίτσι και η μητέρα της Μελέκ, μέλη της οικογένειας Χακτανίρ;

Η σειρά παίζει με μεγάλη επιτυχία στη Σερβία, στη Ρουμανία, στην Πολωνία, στη Βουλγαρία, στην Ουγγαρία, στη Βοσνία Ερζεγοβίνη αλλά και στην Αλγερία, στο Πακιστάν, στην Ινδονησία και χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως Κολομβία, Περού, Κόστα Ρίκα, Χιλή, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Αργεντινή.

Δευτέρα 10/1

Η Χουμεϊρά μετά από τον καυγά με την Παρλά, έχει νευρική κρίση και ο Λεβέντ θέλει να τη βοηθήσει. Ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο.

Ο Κερέμ έχει προβλήματα λόγω του επικείμενου γάμου του με την Παρλά ενώ η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ του λένε πως πρόκειται για λάθος αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

Η Ασλί βλέπει τις προσκλήσεις για τον γάμο του Κερέμ με την Παρλά. Δεν ξέρει ότι πίσω από αυτές είναι η Παρλά που το κάνει επίτηδες.

Ο Κερέμ βλέπει στις εφημερίδες την είδηση, για την οικογένειά του και θυμώνει. Και η Χουμεϊρά μένει έκπληκτη από αυτά που διαβάζει