Ελίφ επόμενα επεισόδια: Η Ασλί και ο Κερέμ νιώθουν έντονα συναισθήματα. Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που είναι πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου και παίζει στην τηλεόραση του Star καθημερινά στις 17:40!

Ελίφ επόμενα επεισόδια: Ο Κερέμ στέλνει στις εφημερίδες μια δήλωση επανόρθωσης για να διορθώσει την κατάσταση. Αυτό όμως δεν βοηθάει την κατάσταση της Ματσιντέ, η οποία είναι πολύ ταραγμένη. Ο Κερέμ είναι σίγουρος ότι η Ράνα φέρει την ευθύνη για ό,τι συνέβη και εκείνη του λέει πως θα έπρεπε να ψάχνει κάτω από τη μύτη του τους εχθρούς του.

Η Ασλί και ο Κερέμ νιώθουν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Κανείς όμως δεν τολμάει να μιλήσει. Η αλαζονική συμπεριφορά της Παρλά ενοχλεί όλη την οικογένεια Χακτανίρ. Ωστόσο ο Κερέμ δεν αντιδρά. Από την άλλη ο Τσαγκλάρ κάνει και πάλι την εμφάνισή του και απειλεί την Παρλά. Της λέει πως θα αποκαλύψει την αλήθεια στον Κερέμ για το κόλπο που χρησιμοποίησε. Άλλωστε με αυτό κατάφερε να τον αναγκάσει να την παντρευτεί. Στο μεταξύ, η Λεμάν και η Αλέβ σχεδιάζουν τη μέρα που θα γίνουν επίσημα νύφη και πεθερά, χωρίς ο Σαφάκ να έχει την παραμικρή ιδέα για όλα αυτά…

Ελίφ επόμενο επεισόδιο 13/1

Ο Τσαγκλάρ εκβιάζει την Παρλά με ένα ηχητικό ντοκουμέντο, που έχει στη διάθεσή του. Φυσικά, της ζητάει χρήματα. Η Χουμεϊρά τους βλέπει να μιλάνε. Από την άλλη η Μελέκ μιλάει στη Ματσιντέ για την Ασλί και για το πόσο τις βοήθησε. Η Αλέβ και η Λεμάν πίνουν καφέ και συμφωνούν πως δεν θέλουν να δουν ξανά κοντά στον Σαφάκ τη Ζουλιντέ.

Η Παρλά δεν ξέρει τι να κάνει με τον Τσαγκλάρ και τις απειλές του και αποφασίζει να μιλήσει στην Κιγιμέτ.

Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ κοιτούν ο ένας τον άλλο από μακριά αλλά δεν μιλάνε. Η Αλέβ λέει στη Ζουλιντέ να μείνει μακριά από τον Σαφάκ ώστε να του δώσει χρόνο και χώρο να σκεφθεί. Στην πραγματικότητα έχει άλλα σχέδια, τα οποία και μοιράζεται με τη Λεμάν. Η Ματσιντέ πηγαίνει στην κουζίνα αλλά νιώθει άρρωστη.