Το σχέδιο του Βίκου, να βγάλει τον Καστρινό από τη μέση στο Μαύρο Ρόδο, ολοένα και πλησιάζει στο τέλος του καθώς ο Θέμης από το δηλητήριο που του χορηγείται, καταρρέει και μάλιστα μπροστά στα μάτια του γιου του.
Ο Βίκος σίγουρος για την εμπλοκή του Θέμη στην απόπειρα δολοφονίας του με την ανατίναξη του αμαξιού του, ορκίζεται να σκοτώσει τον εχθρό του και θα το κάνει πολεμώντας τον… εκ των έσω!

Ετσι βάζει τον Φρέντι στο πλευρό του και εκείνος γίνεται το δεξί χέρι του Καστρινού στη θέση του Παράσχου που πια είναι νεκρός. Ο Βίκος δίνει στον Φρέντι το δηλητήριο με το οποίο θα βγάλει από τη μέση τον Θέμη και του λέει να φροντίσει να γίνει χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!

Και πράγματι εκείνος καταφέρνει να ρίξει το υγρό στο ποτό τού επιχειρηματία. Ο Θέμης αρχίζει να έχει συμπτώματα από τη δόση του δηλητηρίου και νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν, αλλά το ρίχνει στην κούραση. Σύντομα ο Φρέντι θα του δώσει και τη δεύτερη δόση! Στο μεταξύ, ο Καστρινός μαθαίνει πως ο Βίκος τελικά ζει και αποφασίζει να δώσει τα χέρια με τη Ζαμάνου, με την υπόσχεση ότι θα της τον φέρει νεκρό. Λέει ότι είναι επιχειρηματίας και κοιτάζει το συμφέρον της! Και το συμφέρον της είναι να βγει ο Βίκος από τη μέση!

Στη συνέχεια εκείνος συναντάει τον Πέτρο και καθώς συζητάνε, σωριάζεται μπροστά στα πόδια του γιου του! Ο Πέτρος φωνάζει, αλλά όταν ο Θέμης συνέρχεται, αρνείται σθεναρά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Λέει ότι δεν έχει τίποτα και απλά είναι κουρασμένος.Όμως τα συμπτώματά του είναι πλέον πολύ σοβαρά. Ο Βίκος δίνει εντολή στον Φρέντι να προχωρήσει στη θανατηφόρα τελική δόση. Η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται διαρκώς και ο Πέτρος με το ζόρι τον πάει να κάνει εξετάσεις. Οταν όμως ο Καστρινός πάρει τα αποτελέσματα θα ανακαλύψει πως κάποιος τον δηλητηρίασε. Την ίδια ώρα, η Θάλεια υποψιάζεται τον Φρέντι και βρίσκει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του στο αυτοκίνητό του.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Φεύγει για Αμερική η Ευγενία;- Εμφανίζεται ο επικίνδυνος πατέρας της μικρής!

15 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κρατάει με το ζόρι την Ελισάβετ-Την απαγάγει!