Ο Βίκος μπαίνει στο σπίτι της Κύρας στο Μαύρο Ρόδο και ανοίγει το χρηματοκιβώτιό της, όπου ανακαλύπτει ένα βίντεο. Την ώρα που το παρακολουθεί με ενδιαφέρον, η Αλεξία έρχεται κοντά σε μία μεγάλη αλήθεια. Μετά την προβολή του βίντεο, ο μαφιόζος είναι έξαλλος με αυτά που βλέπει, καθώς αντιλαμβάνεται ότι ο Παράσχος παρείχε πληροφορίες στην κοπέλα έναντι αμοιβής.

Αμέσως, τηλεφωνεί στους άντρες του και τους δίνει εντολή να βρουν και να φέρουν τον Παράσχο στην αποθήκη. “Ομως ο άντρας είναι εξαφανισμένος. Αργότερα, στο σπίτι της Κύρας η οικογένειά της αναζητά ένα στοιχείο για την εξαφάνισή της καθώς και του χρηματοκιβωτίου. Χωρίς να μπορούν να βγάλουν άκρη, αντιλαμβάνονται ότι η μόνη λύση είναι πλέον η προσφυγή στην Αστυνομία.

Στο μεταξύ, ο Βίκος δεν θέλει να χάσει από τη ζωή του την Αλεξία και σκοπεύει να μην αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσά τους. Ωστόσο, ένα εύρημα που πέφτει στα χέρια της κοπέλας συνδέει τον αγαπημένο της με την εξαφάνιση της γιαγιάς της. Τότε αντιλαμβάνεται έντρομη ότι ο Βίκος ευθύνεται για όλα και αποφασίζει να συναντήσει τον Παράσχο για να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Παράλληλα, ο Πέτρος μαθαίνει για τη σχέση της Αλεξίας με τον Βίκο και αντιδρά απρόσμενα. Στη συνέχεια, ο νεαρός Καστρινός ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο που αλλάζει όλα τα δεδομένα στην εξαφάνιση της Κύρας. Μάλιστα, συνειδητοποιεί πως η γιαγιά του δεν είχε λόγο να εξαφανιστεί και πολύ φοβάται πως κάποιος την έχει απαγάγει…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος στο σχέδιο της Τζένης και του Πασχάλη!

Ρεμπρόφ out, Γκατούζο In

Σασμός: Φονιάς ο Νικηφόρος; Σκοτώνει τον Μαθιό;