Σε καθεστώς ομηρίας βρίσκονται η ‘Ολγα και η Τζοβάνα στη σειρά του ALPHA, Άσε μας ρε μαμά. Αντί όμως να είναι τρομοκρατημένες, οργανώνουν από κοινού τη δράση τους και καταφέρνουν να κάνουν… κόλαση τη ζωή των απαγωγέων τους! Φυσικά, όσο οι δύο γυναίκες αγνοούνται, όλοι αγωνιούν… Για καλή τους τύχη, τελικά αναλαμβάνει δράση ο Θωμάς. Η «Λερναία ‘Υδρα», ή αλλιώς Βουλάρα, είναι παλιά του φίλη και την πείθει να αφήσει ελεύθερες τις δύο ομήρους κάνοντάς του… καλύτερη τιμή στα λύτρα! Αυτή η σχέση βέβαια από το παρελθόν του Θωμά κάνει τη ζήλια της Αλίκης να χτυπήσει «κόκκινο». Την ίδια στιγμή, παρά τη λήξη της ομηρίας, ο Σωτήρης αντιμετωπίζει νέα προβλήματα… Σύντομα ο Θωμάς αποφασίζει να τα ξαναφτιάξει στον Βασίλη με τη Νικόλ, γιατί δεν αντέχει να βλέπει τον γιο του συνέχεια σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σε μαύρα πανιά όμως είναι και η ‘Ολγα, τώρα που η Ρωξάνη δεν δέχεται με τίποτα να ξαναφέρει τον Σωτήρη να δουλέψει γι’ αυτούς και κάνει συνεντεύξεις για νέο οδηγό.

Άσε μας ρε μαμά: Σε εφαρμογή το σχέδιο του Μάθιου

Ο Μάθιου βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του ώστε να διώξουν τον νέο μυστήριο οδηγό. Ταυτόχρονα, η Αλίκη βάζει σε πρόγραμμα γυμναστικής και αυστηρής δίαιτας τον Θωμά, εξουθενώνοντάς τον.

Ο Λευτέρης ζητά βοηθεια από τη Νικόλ για τη Νάντια, με αποτέλεσμα να τους δει και πάλι μαζί Βασίλης και να του ορμήσει. Ο Δημήτρης, από την άλλη, βγάζει έξω τη Γεσθημανή για να της κάνει προξενιό με έναν γνωστό του.

Ο Λευτέρης και ο Βασίλης, μετά τον καβγά τους, όπου έκαναν για λαμπόγυαλο το μαγαζί, καταλήγουν στο… κρατητήριο. Παρά τις προσπάθειες της Νικόλ, της Νάντιας, της Ρωξάνης και του Θωμά, ο αστυνόμος παραμένει ανένδοτος και δεν τους αφήνει ελεύθερους. Η ‘Ολγα όμως έχει μια ιδέα που θα τους βοηθήσει.. . Η ίδια, στο μεταξύ, μαζί με τον Μάθιου καταστρώνουν ύπουλα σχέδια υπονόμευσης του νέου οδηγού των Ταβουλαραίων… ‘Οταν η Αλίκη μαθαίνει ότι ο γιος της είναι στο κρατητήριο, αποφασίζει να επισκεφτεί τον Δημήτρη και να απαιτήσει να κόψει η Νικόλ κάθε επαφή με τον Βασίλη. Και εκεί είναι που ο Θωμάς θα νιώσει πραγματικά άσχημα και θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά τον παλιόφιλό του τον… Μητσάρα.