Η Ρωξάνη και ο Δημήτρης στη σειρά Άσε μας ρε μαμά, αποφασίζουν να είναι μαζί αλλά κρυφά απ’ όλους. Ωστόσο τα παιδιά της ανακαλύπτουν τη σχέση τους , ενώ η Έλλη υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει. Από την άλλη ο Θωμάς προσεγγίζει μυστικά τον Μενέλαο.

ΗΡωξάνη με τον Δημήτρη στη σειρά του Alpha καταλαβαίνουν πως είναι ακόμα ερωτευμένοι και αποφασίζουν να είναι μαζί, αλλά κρυφά απ’ όλους. Ωστόσο, τα παιδιά της ανακαλύπτουν τη σχέση τους και σοκάρονται.

Την ίδια στιγμή, όμως, το ζευγάρι αγνοεί τι έχει γίνει και συναντιέται κρυφά στο γραφείο του άντρα. Βέβαια, η’Ελλη αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει ανάμεσα στη φίλη της και στον αγαπημένο της.

Από την άλλη, ο Λευτέρης παίρνει μία μεγάλη απόφαση για τον γάμο του με τη Νάντια, την ώρα που ο Άρπς προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τη γιαγιά του. Την επόμενη μέρα, ο Δημήτρης αρχίζει να προβληματίζεται για τη σχέση της’Ελλης με τον Λαζάρου, ενώ ο Θωμάς προσεγγίζει μυστικά τον Μενέλαο με ένα σχέδιο για να σώσουν το Πόρτο Τσίγκρι.

Άσε μας ρε μαμά: Η Γεσθημανή απογοητεύεται!

Εν τω μεταξύ, η αποκάλυψη της σχέσηςτης Ρωξάνης και του Δημήτρη φέρνει τα πάνω κάτω. Εκείνη ασφυκτιά στο ίδιο της το σπίτι και αποφεύγει κάθε επαφή με τα παιδιά της. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με την’Ελλη, η οποία συμπεριφέρεται σαν να ξέρει κάτι…’Οταν ώρες αργότερα οι δύο γυναίκες βγαίνουν για φαγητό με τον Ορέστη, αποκαλύπτονται πολλά πράγματα, με αποτέλεσμα η’Ελλη να καταρρακώνεται ακόμη περισσότερο.

Ταυτόχρονα, ο Μενέλαος έχει βάλει στο κόλπο με τον Θωμά τον Μάθιου και τον Λευτέρη και ετοιμάζονται να βγουν και οι τέσσερις με τον Άραβα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Γεσθημανή έχει αρχίσει να απογοητεύεται από τον Στέφαν.

Οι μέρες περνούν και η’Ελλη ανακοινώνει σε όλους ότι βρήκε τη μητέρα της, αλλά περιμένει από εκείνη να επικοινωνήσει μαζί της. Από την άλλη, ο Μενέλαος, ο Μάθιου και ο Θωμάς, μετά το βραδινό ξενύχτι, δεν μπορούν να συνέλθουν κάτω απ’ τα καχύποπτα βλέμματα των γυναικών τους.

Στο μεταξύ, η Ρωξάνη αρνείται να πάει στην εταιρεία και ψάχνει τρόπο να λύσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την κολλητή της, ενώ ο Ορέστης τής προτείνει να είναι επιτέλους για μια φορά ειλικρινής με τα παιδιά της και να τους πει ακριβώς τι σκέφτεται γι’ αυτά! Μέσα σε όλα, οι άντρες οργανώνουν κρυφά και δεύτερη έξοδο με τον Άραβα, αυτή τη φορά, όμως, τόσο η Αλίκη όσο και η Κορίνα με την Τζοβάνα είναι υποψιασμένες και αποφασίζουν να τους παρακολουθήσουν…