Μετά την αποκάλυψη ότι ο Θωμάς γνωρίζει γι αυτούς στη σειρά Άσε μας ρε Μαμά, η Ρωξάνη εξηγεί στον Δημήτρη τι ήταν αυτό που τελικά την είχε οδηγήσει να τον παρατήσει να φύγει για Αμερική. Και τώρα, οι δύο τους στο Πόρτο Τσίγκρι ψάχνουν να πώς Θα χειριστούν τον δεσμό τους σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους. Παράλληλα, η Νικόλ με τον Βασίλη οργανώνουν ένα διήμερο, επίσης στο Πόρτο Τσίγκρι ταθώς η κοπέλα θέλει να κάνει έκπληξη στον μπαμπά της. Από την άλλη, η Γεσθημανή επισκέπτεται την’Ελλη και της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει κι αυτή για τη σχέση του γιου της με τη Ρωξάνη. Και μέσα σε όλα αυτά, πίσω στη βίλα, ο Λευτέρης έχει ένα ατύχημα… χοροπηδώντας στο κρεβάτι!

Οι μέρες περνούν και ο Θωμάς συνεχίζει αποφασισμένος τη δουλειά στην οικοδομή και αρνείται να επιστρέψει στην εταιρεία. Εν τω μεταξύ, ο Άρης και η Δανάη ετοιμάζονται για την πενταήμερη και οι γονείς τους ψάχνουν τρόπο να τους «φρονιμέψουν». Την ίδια ώρα στη σειρά του ALPHA, ο Δημήτρης προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της Νικόλ και της Γεσθημανής σχετικά με τη σχέση του με τη Ρωξάνη κι αυτή ψάχνει να βρει την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσει στους δικούς της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μία μεγάλη έκπληξη περιμένει την ‘Ολγα. Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης, με τη βοήθεια της Νεφέλης, της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη πετάει από τη χαρά της. Αργότερα, η Κορίνα νομίζει ότι γεννάει. Έτσι, λοιπόν, πηγαίνει στο μαιευτήριο και λίγη ώρα μετά γυρνάει. Αφήνοντας για λίγο την οικοδομή, αφού πέτυχε μια φίλη απ’ τα παλιά, ο Θωμάς -με τη συνοδεία τσίπουρου και μεζέ- κάνει μια εκ βαθέων ανασκόπηση της ιστορίας του με τη Ρωξάνη στη «Βουλάρα» κι αυτή, που έχει αποφασίσει να αλλάξει οριστικά ζωή, συγκινείται, γιατί καταλαβαίνει ότι έχει πάρα πολλά κοινά με εκείνον… Κι ενώ ο Μάθιου προσπαθεί να μάθει το φύλο του παιδιού κρυφά από την Κορίνα, η Ρωξάνη αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Νικόλ, αλλά τελικά αναγκάζεται να αντιμετωπίσει και τον μεγάλο της φόβο… τη Γεσθημανή!

Άσε μας ρε μαμά: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου