Η στιγμή που ο Δημήτρηs της σειράς Άσε μας ρε Μαμά θα φύγει για Κοπεγχάγη πλησιάζει και ενώ η Γεσθημανή έχει βάλει τις μαύρεs πλερέζεs, η Ρωξάνη είναι σε αναμμένα κάρβουνα, χωρίs να ξέρει τι να κάνει.

Ειδικά τώρα που η Ελλη τη ρωτάει να μάθει όλη την αλήθεια και η Ρωξάνη απαντάει επιτέλουs εντελώs ειλικρινά για τα συναισθήματά τπs. Εν τω μεταξύ, η Αλίκη μαθαίνει στη σειρά του ALPHA ότι ο Βαίλης είναι ξανά μαζί με τη Νικόλ και τρελαίνεται, ενώ η Ολγα αποφεύγει να πάει να μείνει μαζί με τον Σωτήρη, γιατί αυτό Θέλει να το κάνει με τους δικούs της όρoυs. Και όταν ξημερώσει η μέρα που ο Δημήτρηs αναχωρεί για Δανία, τόσο η Ελλη όσο κα η Ρωξάνη Θα πάρουν την απόφαση να τον σταματήσουν, η καθεμία ξεχωριστά από την άλλη. Η αναχώρηση του Δημήτρη για την Κοπεγχάγη έχει φέρει τα πάνω- κάτω!

Άσε μας ρε μαμά: Σκοτεινός ο νέος Θωμάς

Ρωξάνη, Θωμάς, Γεσθημανή είναι ράκοs. Καθέναs ψάχνει τον τρόπο να υπάρξει, να ακουμπήσει κάπου τον πόνο του. Η Νικόλ είναι πιο ψύχραιμη, ενώ η Ελλη και ο Μπάμπηs ζουν το δικό τους δράμα. Ταυτόχρονα, ο Δευτέρηs μαζεύει τα πράγματά του από την εταιρεία ο Αρηs μαλώνει με τουs γονείs του για τα σχέδια που κάνουν για το μέλλον του και η Ολγα αρνείται να σταματήσει να δουλεύει τιs νύχτεs αν δεν τηs κάνει πρόταση γάμου ο Σωτήρηs.

Η Ρωξάνη και ο Δημήτρηs είναι επιτέλουs πάλι μαζί και είναι ευτυχισμένοι! Και τώρα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το κρατήσουν κρυφό από όλου. Δεν ξέρουν όμωs ότι το προηγούμενο βράδυ ο Θωμάs τους έχει δει! Ο Θωμάs που δεν γυρίζει σπίτι του το βράδυ, με την Αλίκη να τρελαίνεται από ανησυχία, και που επιστρέφει το πρωί αποφασισμένοs να συστήσει σε όλουs έναν καινούργιο Θωμά Παπαπέτρου.

Ετσι, όταν ο Δημήτρηs πάει να δεχτεί την πρόταση να δουλέψει ως ενδιάμεσοs τηs Αρμέκο και τηs Παπαπέτρου, τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Οπωs και όλους δηλαδή, όταν δουν μπροστά τους τον «καινούριο», σκοτεινό και ανασυνταγμένο Θωμά!