Ενώ η Ρωξάνη και ο Δημήτρηs προσπαθούν να συνετίσουν τον Θωμά σε σχέση με τη Βούλα στη σειρά του ALPHA, Άσε μας ρε μαμά, η Αλίκη παίρνει την απόφαση να του δώσει το διαζύγιο συναινετικά αλλά μόνο υπό έναν όρο: Να κάνει πρώτα τη διαθήκη του!

Στο μεταξύ, ο Μπάμπηs κάνει πρόταση στην Ελλη να κάνουν λευκό γάμο για να τη βοηθήσει στη διαδικασία τηs υιοθεσίαs και ο Βασίληs με τη βοήθεια τηs Νικόλ διαβάζει πυρετωδώs γιατί δίνει τα τελευταία του μαθήματα για να πάρει επιτέλουs πτυχίο…

Και μέσα σε όλα αυτά, η Όλγα ψάχνει νυφικό, αλλά επειδή το γούστο τηs δεν τη βοηθάει, αποφασίζουν να τη βοηθήσουν η Ρωξάνη, η Τζοβάνα, η Κορίνα και η Ελλη. Ο Σωτήρηs πάλι μιλάει κρυφά με μια δισκογραφική ως μάνατζερ τηs μέλλουσαs γυναίκαs του, γιατί το βίντεό τηs στο διαδίκτυο έχει κάνει πραγματική θραύση! Η μέρα του γάμου τηs Όλγαs με τον Σωτήρη έφτασε! Ολοι είναι καλεσμένοι στον γάμο τηs Χρονιάς και από λάθοs και η σύντροφοs του Θωμά! Και η Αλίκη όμωs δεν Θα μείνει άπραγη. Με τη βοήθεια τηs Δανάηs, βρίσκει κι εκείνη έναν παρτενέρ έκπληξη για να τη σπάσει στον Θωμά.

Ενώ η Κορίνα βρίσκεται στο μαιευτήριο με τη Ρωξάνη και τον Μάθιου να τρελαίνονται από την αγωνία. η Ελλη δέχεται ένα τηλεφώνημα από το γραφείο υιοθεσιών… Και οι εξελίξειs τρέχουν ακόμα περισσότερο, καθώs η Ρωξάνη δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τηλεοπτικό κανάλι, στην οποία Θέλει να συμπεριλάβει και τη Γεσθημανή, ο Βασίληs παίρνει επιτέλουs το πτυχίο του και ο Σωτήρηs κλείνει ραντεβού στην Ολγα με μια δισκογραφική για να κάνει ντουέτο με τον Χρήστο Χολίδη! Κι ενώ ο Apns και η Δανάη ετοιμάζονται για την Αμερική, ο Θωμάs με την Αλίκη πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν πώς θα πορευτούν μεταξύ του από εδώ και πέρα… Και μέσα σε όλα αυτά, ο Δημήτρηs θα ζητήσει τη βοήθεια του Μενέλαου για ένα «σχέδιο» που έχει σε σχέση με τη Ρωξάνη... Φαίνεται πως τελικά έχει έρθει η στιγμή για όλους να πάρουν τις αποφάσειs τουs!

Δείτε το Trailer της σειράς Άσε μας ρε Μαμά!