Οι γυναίκες ενώνονται στη σειρά Άσε μας ρε Μαμά και αποφασίζουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή των αντρών.  Από την άλλη ο Ορέστης Λαζάρου συναντά την Έλλη και της εκφράζει τα συναισθήματά του. Παράλληλα η Γεσθημανή δεν θέλει τον Στέφαν και βρίσκει έναν τρόπο για να τον διώξει από το σπίτι.

Όσο οι έξοδοι των αντρών συνεχίζονται οι γυναίκες ενώνονται και αποφασίζουν να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Κρεβάτια που αλλάζουν θέση όλη νύχτα, μουσική στ αυτιά και νυχτερινές λιγούρες, αφήνουν τους άντρες άυπνους και κουρασμένους. Αποκορύφωμα της γυναικείας σύναξης, η συμφωνία Ρωξάνης- Αλίκης να συνεργαστούν για να μάθουν την αλήθεια. Ταυτόχρονα, η Γεσθημανή δεν θέλει τον Στέφαν και αποκαλύπτει στον Δημήτρη και στη Νικόλ τον λόγο. Από την άλλη, η ‘Ελλη διαβάζει τα ποιήματα της μητέρας της και απογοητεύεται. Λίγες ώρες αργότερα, ο Λαζάρου συναντάει τη γυναίκα και της εξομολογείται τα αισθήματά του. Το επόμενο πρωί, η Ρωξάνη κατσαδιάζει τους άντρες στην ΑΡΜΕΚΟ για τις κρυφές κινήσεις τους. Παράλληλα, στην Παπαπέτρου, ο Θωμάς παίρνει το πάνω χέρι και διατάζει την Αλίκη να βρει τρόπο να διορθώσει τα πράγματα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στη σειρά του ALPHA, ο’Αραβας περιμένει τη σύμπραξη και όλα εξαρτώνται απ’ αυτές τις δύο! Στο μεταξύ, η’Ελλη λαμβάνει επιτέλους μέιλ από τη μητέρα της, αλλά πανικοβάλλεται, γιατί δεν έχει καταλάβει τίποτε απ’ την ποίησή της. Την ίδια στιγμή, η Γεσθημανή βρίσκει έναν παράδοξο τρόπο για να διώξει τον Στέφαν απ’ το σπίτι… Μέσα σ’ όλα, σκάει και η μεγάλη βόμβα: ο Ορέστης είναι συμπεριφοριστής ψυχολόγος… ειδικευμένος σε ζώα!

 

Άσε μας ρε μαμά: Δείτε απόσπασμα του επεισοδίου