Ο μεγάλος νεανικός έρωτας του Δημήτρη και της Ρωξάνης στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» αναζωπυρώνεται για τα καλά. Και μπορεί εκείνοι να θέλουν να τον κρατήσουν κρυφό, όμως τα παιδιά τους τον ανακαλύπτουν και ταράζονται, ενώ και η’Ελλη αρχίζει να τους υποψιάζεται.

Αφ0ύ οι οικογένειές τους δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να είναι μαζί, η Δανάη και ο Άρης το σκάνε. Οι Ταβουλαραίοι και οι Παπαπέτρου είναι σε αναμμένα κάρβουνα και αγωνιούν για τα δυο νεαρά παιδιά. Φυσικά δημοσιοποιούν την εξαφάνισή τους και όταν ο  Άρης με τη Δανάη βλέπουν την ανακοίνωση να αποφασίζουν να επιστρέψουν. Ωστόσο εχουν καταστρώσει νέο σχέδιο: Θα κάνουν… απεργία πείνας αλλά και αποχή από το σχολείο, για να πιέσουν τις δύο οικογένειες να συμφιλιωθούν.

Άσε μας ρε μαμά: Αναζωπυρώνεται ο νεανικός έρωτας

Το θέμα είναι βέβαια αν οι δικοί τους θα υποκύψουν στον εκβιασμό. Πριν προλάβουν όλοι να βρουν τις ισορροπίες τους, ακολούθεί άλλο ένα «χτύπημα». Η Ρωξάνη και ο Δημήτρη ζουν για τα καλά την αναβίωση τον νεανικού έρωτά τους και δυστυχώς γι’ αυτούς η παράνομη σχέση τους «ξεσκεπάζεται». ‘Οσο τα παιδιά τους προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της αποκάλυψης, η Ρωξάνη και ο Δημήτρης συναντιούνται κρυφά από όλους στο γραφείο του.

Η ‘Ελλη όμως κάτι ψυλλιάζεται… Μέσα στον χαμό, ο Λευτέρης θα πάρει μια μεγάλη απόφαση για τον γάμο του με τη Νάντια. Ο Άρης προσπαθεί να καταλάβει τι τρέχει με τη γιαγιά του, ενώ ο Δημήτρης αρχίζει να προβληματίζεται για τη σχέση της’Ελλης με τον Λαζάρου… Από την άλλη, ο δαιμόνιος Θωμάς προσεγγίζει μυστικά τον Μενέλαο με ένα νέο σχέδιο για να σώσουν το Πόρτο Τσίγκρι!
Η αποκάλυψη της σχέσης της Ρωξάνης και του Δημήτρη φέρνουν τα πάνω κάτω στη σειρά του Alpha. Η Ρωξάνη ασφυκτιά στο σπίτι της και αποφεύγει κάθε επαφή με τα παιδιά της. Ο Δημήτρης, από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπος με την’Ελλη, που δείχνει σαν να ξέρει κάτι. ‘Οταν τελικά οι δύο γυναίκες πηγαίνουν για φαγητό  με τον Ορέστη, βγαίνουν πολλά στη φόρα, με αποτέλεσμα η’Ελλη να καταρρακωθεί ακόμα περισσότερο.  Ταυτόχρονα, ο Μενέλαος έχει βάλει στο κόλπο με τον Θωμά και τον Μάθιου με τον Λευτέρη και ετοιμάζονται να βγουν και οι τέσσερις με τον Άραβα.