Μόλις λόγες εβδομάδες έμειναν μέχρι το τέλος της σειράς Άπιστος, που κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του ΣΚΑΪ.

Μετά τον χωρισμό της με τον Aράς, η Ασιγιά αποφασίζει επιτέλους να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να εκδικηθεί την Ντερίν και τον Βολκάν. Το σχέδιό της είναι το εξής: Να «πουλήσει» έρωτα στον Βολκάν πως δήθεν τον θέλει ξανά πίσω και την Ντερίν να την οδηγήσει στην τρέλα. Ο Βολκάν αναθαρρεί, αλλά συνεχίζει να τα Θέλει όλα δικά του. Και το δίλημμα είναι μεγάλο: Για να γίνει ευτυχισμένος, σμίγοντας ξανά με την Ασιγιά, Θα πρέπει με τον χωρισμό του από την Ντερίν να χάσει τα πλούτη που έχει! Εκείνος δέχεται, αλλά όταν πάει σπίτι του, η Ντερίν τού έχει ετοιμάσει το τραπέζι και τον πλησιάζει ερωτικά. Η Ασιγιά τηλεφωνεί στον Βολκάν και εκείνος της λέει πως δεν είπε τίποτα γιατί η Ζεϊνέπ αρρώστησε. Η Ασιγιά που καταλαβαίνει το ψέμα του, φτάνει εκεί στο σπίτι και λέει στην Ντερίν: «0 Βολκάν θέλει να σε χωρίσει επειδή αγαπάει εμένα».

Άπιστος: Η Ασιγιά σώζει πάλι την Ντερίν!

Η Ντερίν αρπάζει ένα μαχαίρι και προσπαθεί να τη σκοτώσει. Όμως, πάνω στην ένταση η Ντερίν καρφώνει τον Βολκάν! Στο αστυνομικό τμήμα η Ντερίν σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει: «Θέλω να δω τον άντρα μου! Δεν ήθελα νο του κάνω κακό! Την Ασιγιά ήθελα να σκοτώσω, αυτή με παγίδευσε και με προκάλεσε». Ο Ονούρ, ένας νεαρός δικηγόρος που έχει δείξει το ενδιαφέρον του για αυτήν, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη. Την επόμενη μέρα ο Βολκάν συνέρχεται, παίρνει εξιτήριο και ζητά διαζύγιο από την Ντερίν. Ωστόσο η αστυνομία τον συλλαμβάνει αφού τον κατήγγειλε η Γκιονούλ ότι έκλεψε την περιουσία της οικογένειας.

Η Ντερίν σε έξαλλη κατάσταση πηγαίνει προς τον γκρεμό που είχε πέσει ενώ την ακολουθεί και η Ασιγιά που για δεύτερη φορά τη σώζει. Τότε η Ντερίν πέφτει στην αγκαλιά της ενώ λίγο μετά οι γιατροί κρίνουν πως πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. 

Η τελευταία σκηνή μας πάει 20 χρόνια μετά όπου ο Αλί και η Ζεϊνέπ βρίσκονται στον τάφο του Βολκάν και συζητούν μεταξύ τους πως έκανε μεγάλο κακό στον εαυτό του ενώ στη συνέχεια πηγαίνουν στο σπίτι της Ντερίν για φαγητό και θα περιμένουν και την Ασιγιά!

 

Όλες οι ειδήσεις

Χωρισμός-σοκ στην ελληνική σόουμπιζ!

MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχασε πανηγυρικά!

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Ο Αλί εξοντώνει τον Αράς