Έρχεται ανατροπή με τον Λεωνίδα Κακούρη αφού καταιγιστικές εξελίξεις στα μετόπισθεν των νέων σειρών φέρνουν ανατροπές! Ο πρώην πια Δούκας Σεβαστός,  αποχώρησε από τη σειρά της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου» για να ενταχθεi στη νέα καθημερινή σειρά »Μαύρο ρόδο», που κατά πάσα πιθανότατα οδεύει προς το Mega. Πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός ηθοποιός πήγε στα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤ στην οποίο επρόκειτο να παίξει για μερικά επεισόδια και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί. Ο λόγος που δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στη συνέχεια του «Νησιού» είναι ότι στην καθημερινή σειρά που έκλεισε θα πρέπει να αλλάξει σημοντικά την εμφάνισή του και να αφήσει… μούσι.

Σύ,φωνα με πληροφορίες ο Λεωνίδας Κακούρης βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις για τον ρόλο ενός παπά στα σειρά »Μαύρο ρόδο». Ο Δούκας και η Μυρσίνη Σεβαστού θα συναντηθούν και πάλι στον… δρόμο του Θεού, καθώς στην ίδια σειρά η Κατερίνα Διδοσκάλου θα υποδυθεί την ηγουμένη.

Λεωνίδας Κακούρης: Δεν ήθελα το ρόλο του Δούκα

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο πρωταγωνιστής της πολύ επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες ήταν πριν καιρό καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA Χαμογέλα και Πάλι!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για τον ρόλο του Δούκα, την κατάθλιψη, τα σόσιαλ μίντια και τα νέα του επαγγελματικά βήματα.

«Αρχικά δεν ήθελα τον ρόλο του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες. Έχω παίξει αρκετούς αρνητικούς ήρωες, εκείνη την εποχή υποδυόμουν ένα ήρωα ψυχασθενή, έναν πολύ δύσκολο ρόλο, ήταν ένας χαρακτήρας που είχε σκοτώσει ένα παιδί. Τι χειρότερο; Διάβασα τον ρόλο τον Μιλτιάδη και σκέφτηκα πως αυτός είναι ένας καλός και ήσυχος χαρακτήρας. Τελικά όμως και ο ρόλος του Δούκα με κέρδισε», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης αρχικά.

Αργότερα ο ηθοποιός μίλησε για θέματα «σκοτεινά», όπως είπε ο ίδιος.
«Δεν έχω καμιά μάχη με την κατάθλιψη. Η κατάθλιψη για κάποιον που την έχει ξεπεράσει, είναι πάντα εκεί. Όσα χρήματα, όση δόξα και όση φήμη και αν αποκτήσεις θα σέρνεις πάντα την φυλακή σου. Η ζωή είναι υπέροχη. Ζούμε εικονικές ζωές, στα σόσιαλ μίντια, τα χρησιμοποιώ τόσο όσο.»