Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο πρωταγωνιστής της πολύ επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA Χαμογέλα και Πάλι!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για τον ρόλο του Δούκα, την κατάθλιψη, τα σόσιαλ μίντια και τα νέα του επαγγελματικά βήματα.

Λεωνίδας Κακούρης: Γιατί δεν ήθελε το ρόλο του Δούκα

«Αρχικά δεν ήθελα τον ρόλο του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες. Έχω παίξει αρκετούς αρνητικούς ήρωες, εκείνη την εποχή υποδυόμουν ένα ήρωα ψυχασθενή, έναν πολύ δύσκολο ρόλο, ήταν ένας χαρακτήρας που είχε σκοτώσει ένα παιδί. Τι χειρότερο; Διάβασα τον ρόλο τον Μιλτιάδη και σκέφτηκα πως αυτός είναι ένας καλός και ήσυχος χαρακτήρας. Τελικά όμως και ο ρόλος του Δούκα με κέρδισε», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης αρχικά.

Αργότερα ο ηθοποιός μίλησε για θέματα «σκοτεινά», όπως είπε ο ίδιος.
«Δεν έχω καμιά μάχη με την κατάθλιψη. Η κατάθλιψη για κάποιον που την έχει ξεπεράσει, είναι πάντα εκεί. Όσα χρήματα, όση δόξα και όση φήμη και αν αποκτήσεις θα σέρνεις πάντα την φυλακή σου. Η ζωή είναι υπέροχη. Ζούμε εικονικές ζωές, στα σόσιαλ μίντια, τα χρησιμοποιώ τόσο όσο.»

 

Δείτε την οικογένειά του

Στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας Σμύρνη μου Αγαπημένη, δεν θα μπορούσε ασφαλώς να λείπει η οικογένειά του. Πιο συγκεκριμένα η σύζυγός του Αλίκη και τα δυο παιδιά τους.

«Η οικογένειά μου είναι μια κανονική οικογένεια, άντρας, γυναίκας, δύο παιδιά…Και σκυλί. Δεν είμαστε καρτ ποστάλ… Η κόρη μου είναι 15 ετών και ο γιος μου 11. Είναι πολύ καλά παιδιά, συνεννοούμαστε. Η κόρη μου, βέβαια, είναι στη σκληρή εφηβεία, στο κομμάτι οικοδομή, που λέω εγώ. Κάνω αναδρομή στη δική μου εφηβεία. Και σε εμένα έφταιγαν τα πάντα, ένιωθα ότι πιέζομαι και δεν ήξερα τον λόγο που πιέζομαι. Είμαστε στα καλά μας τώρα» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Σημείωσε μάλιστα πως Άγριες Μέλισσες, όπου επίσης πρωταγωνιστεί, παρακολουθεί μόνο η γυναίκα του «Δεν το παρακολουθούν το έργο τα παιδιά μου. Η κόρη μου βλέπει σειρές στο Netflix. Δεν λέω ότι αν τύχει κάποιο επεισόδιο, θα κάτσει να το δει. Η γυναίκα μου βλέπει φανατικά».