Οι Άγριες Μέλισσες τελειώνουν αυτή την εβδομάδα και οι τηλεθεατές θα δουν σκηνές πραγματικά συγκινητικές. Η Κάθαρση, η δικαίωση για τους πρωταγωνιστές είναι εδώ και όλοι περιμένουμε να δούμε τον Δούκα και την Μυρσίνη να τιμωρούνται (ψέματα, δεν θέλουμε), τον Μελέτη να εκτελείται στο απόσπασμα (ούτε αυτό τώρα που έγινε καλός) και βέβαια νεκρό τον Ζάχο (έπρεπε να φύγει κι ένας καλός δηλαδή σώνει και ντε;)

Την περασμένη όμως εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες είχαμε και ευχάριστα γεγονότα αφού στη σειρά του ΑΝΤ1 είχαμε και τον γάμο του Κωνσταντή με την Δρόσω. Ένα πραγματικά βασανισμένο ζευγάρι που χώρισε αρκετές φορές μέχρι τελικά να καταλήξει στης εκκλησιάς την πόρτα, χόρεψε τον χορό του Ησαΐα.

Μαζί όμως με αυτόν τον χορό, φαίνεται ότι οι πρωταγωνιστές έριξαν ακόμα έναν! Μάλιστα, η σκηνή ΚΟΠΗΚΕ σαν να ήταν… λογοκρισία επηρεασμένοι και από την εποχή που διαδραματίζεται η σειρά.

Ωστόσο εμείς εδώ στο MEDIATIME, και αφού χρειάστηκε να «λαδώσουμε» άτομο της παραγωγής, εξασφαλίσαμε έναντι αδράς αμοιβής, την κομμένη σκηνή. Μόνο εσείς εδώ μπορείτε να την δείτε και να κρίνετε αν έπρεπε ή όχι να κοπεί!

 

@ant1tv Κάηκε το πελεκούδι στον γάμο μας! 👰‍♀️🐝 #AgriesMelisses #ant1tv #wedding #diafani #droso #danaimichalaki #bride #dimitrisgkotsopoulos #lambros #backstage ♬ original sound – DJ Precise

 

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας

Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 22:30

Επεισόδιο 141

Η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε βοήθεια για να τη σώσουν από τα χέρια του. Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της. Ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει. Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας.

Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 22:30

Επεισόδιο 142

Ο Ντούνιας αντιδράει στην παράνοια του Ακύλα κι από σύμμαχος γίνεται εχθρός του. Καταφέρνει να γλυτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα προκειμένου να γλυτώσουν απ’ τους άντρες του. Ο Ζάχος, ο Πέτρος κι ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα. Το επόμενο πρωί, όλοι μετρούν νεκρούς κι αγνοούμενους. Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου. Η Ελένη με τον Δούκα θα έχουνε μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα.