Στο σίριαλ του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες που προβάλλεται για τρίτη χρονιά, η δράση δε σταματά ποτέ! Τα επόμενα επεισόδια αναμένονται άκρως συναρπαστικά αφού πολλές αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια!

Ο Ζάχος κατηγορεί τις αδερφές Σταμίρη για κάποιες αντιστασιακές εφημερίδες που βρέθηκαν και η Ασημίνα αναλαμβάνει όλη την ευθύνη. Παράλληλα ο Σταμάτης επιστρέφει στο χωριό μαζί με ένα μικρό αγόρι. Η Αντιγόνη εντωμεταξύ διώχνει τον Δούκα και η Ελένη υποψιάζεται πως είναι έγκυος.

Ο Σταμάτης επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες!

Ο Πέτρος παίρνει στα χέρια του μία πληροφορία που θα ρίξει περισσότερο φως στη δολοφονία του αδερφού του και είναι αποφασισμένος να την εκμεταλλευτεί. Έτσι αποφασίζει να πάει στην Αθήνα όπου μαζεύει πληροφορίες από μία απρόσμενη πηγή.

Εντωμεταξύ όλοι είναι αναστατωμένοι με τα νέα σχέδια του Ακύλα και προσπαθούν να αποφασίσουν αν θα συμμαχήσουν με τον Δούκα. Όσο ο χρόνος περνάει τόση περισσότερη δύναμη και εξουσία αποκτά ο Μεγαρίτης. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος ρωτά την Ασημίνα για ποιο λόγο τον αποφεύγει και συγκρούεται με τη Ρένα. Εκείνη βέβαια δεν του ομολογεί όσα νιώθει για εκείνον. Από την άλλη ο Σαραντόπουλος αποκαλύπτει στην Ουρανία την αλήθεια για την κατάσταση των επιχειρήσεών του. Εκείνη φοβάται ότι θα τα χάσει όλα!

Θέλει να μιλήσει στον Κυριάκο και να του αποκαλύψει την αλήθεια αλλά φοβάται για την αντίδρασή του. Παράλληλα ο Ακύλας παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει. Έτσι, εκβιάζει τον Λευτέρη για να πείσει την μητέρα του να γυρίσει στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα η Ελένη ανακαλύπτει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι. Τα βάζει με τον Λάμπρο και του ζητάει να σταματήσει την αντιστασιακή του δράση. Φοβάται πως αν τον ανακαλύψουν θα τον στείλουν πάλι στη φυλακή.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Βιολέτα θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη! Ο ερχομός του Σταμάτη με τον μικρό Ζαχαρία φέρνει αναστάτωση σε όλο το χωριό και πιο πολύ σε εκείνη!