Το δράμα κορυφώνεται καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες. Το ίδιο και η δικαίωση στη σειρά του ΑΝΤ1.
Ο Μελέτης ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τον Δούκα. Ξέρει ότι κινδυνεύει μετά την απόδραση του Ακύλα και θα κάνει τα πάντα για να τον προστατέψει. Την ίδια στιγμή, ο Μεγαρίτης καταδιώκει με μανία τον Δούκα. Θέλει να τον κάνει να πληρώσει για την προδοσία του. Τον βρίσκει και τότε οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι σε μια μάχη που θα έχει μόνο έναν νικητή. Αυτή τη φορά ο μεγάλος και τρανός Σεβαστός δεν τα καταφέρνει, καθώς πέφτει νεκρός από τα χέρια του Ακύλα. Ο Μελέτης φτάνει στον τόπο του εγκλήματος πολύ αργά… Τυφλωμένος από μίσος και οργή, ορκίζεται εκδίκηση. «Θα σκοτώσω τον Ακύλα με τα ίδια μου τα χέρια» λέει. Και ξεκινά το ανθρωποκυνηγητό. Δεν εχει πια τίποτα να χάσει, ακόμα και αν τον σκοτώσει μπροστά σε μάρτυρες. Νωρίτερα βέβαια ο Ακύλας εκβιάζει τη Ζωή με αντάλλαγμα την Αιμίλια!

Δεν Θα πάρει πολύ στον Μελέτη να εντοπίσει τον Ακύλα. Τι κι αν άλλοτε ήταν πεθερός του; Αυτή η σχέση έχει τελειώσει προ πολλού. Ο Μελέτης δεν νιώθει πια τίποτα για εκείνον. Οταν βρίσκεται απέναντι στον Ακύλα, του λέει οτι θα πληρώσει για όλα όσα έκανε. Η πάλη ανάμεσά τους θα είναι ολέθρια. Ο Μελέτης θα φύγει μόνο αν σκοτώσει τον Μεγαρίτη ή αν σκοτωθεί προσπαθώντας. Καταφέρνει να τον αποκεφαλίσει και να βάλει έτσι τέλος στην τραγική τους ιστορία.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Μελέτης ομολογεί τα πάντα!

Στη συνέχεια ουσιαστικά παραδίνεται στην αστυνομία, γνωρίζοντας ότι το τέλος του θα είναι επίσης φρικτό…
Ο Μελέτης θα μπορούσε να εξαφανιστεί από προσώπου γης μετά τη δολοφονία του Ακύλα, αλλά δεν το κάνει . Με τον θάνατο του Δούκα, χάθηκε το νόημα να ζει και ο ίδιος… Η αστυνομία εξάλλου έχει έναν φάκελο γεμάτο με εγκληματικές πράξεις που τον βαραίνουν. Εκείνος δεν αρνείται τίποτα. Η απόφαση για θανατική ποινή δεν αργεί να εκδοθεί.. ‘Εχει χάσει την Πηνελόπη για πάντα, οπότε δεν έχει νόημα να ζήσει… Ο Μελέτης οδηγείται στο εκτελε-στικό απόσπασμα. Το παγωμένο βλέμμα του κοιτάζει τις κάννες των όπλων. Δεν είναι βλέμμα φόβου αλλά λύτρωσης… Κάθε σφαίρα που δέχεται στο κορμί του είναι για καθέναν που έβλαψε. Άλλωστε είχαμε αναφέρει ότι θα υπάρχει τραγικό φινάλε-Ο Μελέτης νεκρός!

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου