Τραγικό θα είναι το φινάλε του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες ο οποίος θα τιμωρξθεί με θανατική ποινή και θα οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Ο Μελέτηs ηταν ο ρόλος που όλοι λάτρεψαν να μισούν στη σειρά του ΑΝΤ1! Ακομα και τις ελάχιστεs καλέs του στιγμές κανείs δεν μπόρεσε να δει το θετικό πάνω του. Κι όμωs, στο τέλοs στηs σειράs ο Μελέτηs θα μετανιώσει για όλα τα εγκλήματά τον, Θα ζητήσει διακαώs τη συγχώρεση όλων όσων πλήγωσε και πίκρανε και το τέλοs θα τον βρει νεκρό στο εκτελεστικό απόσπασμα. Πώς όμωs ο Μελέτηs έφτασε μέχρι εκεί; Γιατί δεν προσπάθησε να γλιτώσει και πώs ο Λάμπρος πάλεψε να του σώσει τη ζωή;

Όπως διαβάσατε ΕΔΩ ο Δούκας Σεβαστός θα πέσει νεκρόs από τα χέρια του Ακύλα, αφότου πρώτα βοήθησε την Fλένη Σταμίρη να γεννήσει το πρώτο τηs παιδί. Η είδηση του θανάτου τού άλλοτε ισχυρού άντρα του κάμπου, πέφτει σαν βόμβα τόσο στο Διαφάνι όσο και σε όλη τη Θεσσαλία! Η οικογένεια Σεβαστού θρηνεί τον χαμό του, παρά τα όσα είχαν γίνει, ενώ τα παιδιά του νιώθουν τύψεις που οι τελευταίεs του μέρεs με τον πατέρα τους ήταν μέσα στην κόντρα και την ένταση. Η δε Μυρσίνη δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός πως έχασε για πάντα τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον και όλοι προσπαθούν να τηs συμπαρασταθουν να σταθεί ξανά στα πόδια τηs. Εκεί όμωs, δείχνει να έχει βυθιστεί στις σκέψεις της και στα «φαντάσματα» του παρελθόντος αρνούμενη να προχωρήσει τη ζωή της χωρίς εκείνον.

Απαρηγόρητος όμως είναι και ο Μελέτης.  Ο πιο πιστός άνθρωπος του Δούκα τον οποίο είχε σαν πατέρα του αφού εκείνος τον μεγάλωσε και που ποτέ του δεν τον πρόδωσε. Ξέρει πως τον φόνο τον έκανε ο Ακύλας και βάζει λυτούς και δεμένους να τον βρουν.

Ένα πρωί ο Ακύκας εμφανίζεται μπροστά του και του λέει: «Συλλυπητήρια Μελέτη. Έμαθα έχασες τον αγαπημένο σου θείο.» του λέει με ειρωνία. «Εσύ τον σκότωσες Θα σε θάψω με τα ίδια μου τα χέρια!». Ο Ακύλας όμως συνεχίζει! «Αν είχε κάτσει φρόνιμα τίποτα δεν θα είχε πάθει. Αγύριστο κεφάλι. Τώρα καταλαβαίνω από πού πήρες».

Ο Μελέτης τρελαίνεται από το θυμό του αρπάζει ένα  δρεπάνι και με μία κίνηση αρπάζει τον Ακύλα και του κόβει το κεφάλι! Τα αίματα πετάγονται παντού και εκείνος ανακουφισμένος πέφτει στο έδαφος και κοιτάζει τον ουρανό ανακουφισμένος!

Δείτε το trailer από τις Άγριες Μέλισσες