Ο Ακύλας συλλαμβάνετα στις Άγριες Μέλισσες και όλοι στο Διαφάνι ανακουφίζονται, αφού πιστεύουν ότι τα προβλήματα και οι μαύρες μέρες είναι πια πίσω τους. ‘Οταν τον επισκέπτεται η Ζωή στη φυλακή και του λέει πως η Κορίνα δεν είναι πραγματική του κόρη, εκείνος σχεδιάζει να αποδράσει και να την εκδικηθεί για το μυστικό που του κράτησε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ζάχος δεν μπορεί να ηρεμήσει αν δεν βρεθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στη δολοφονία της μητέρας του . Ο Κωνσταντής δεν μπορει να ξεπεράσει τη συμμετοχή του στη δολοφονια του Γιάννου και η Δρόσω διαλύει τον γάμο τους στη σειρά του ΑΝΤ1.
Ο Κωνσταντής δεν μπορεί να ξεπεράσει τη συμμετοχή του στη δολοφονία του Γιάννου και η Δρόσω διαλύει τον γάμο τους. Ο Σέργιος ανακαλύπτει πως οι γονείς του είναι και πάλι μαζί και τους ρωτάει γιατί δεν παντρεύονται . Ο Λευτέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον πραγματικό πατέρα της Κορίνας! Λίγο αργότερα το μαθαίνει και εκείνη από τη μητέρα της. Ο Σταμάτης βοηθά τον Παναγιώτη να κερδίσει τη Βιολέτα. Ο Μελέτης αποκαλύπτει στην Πηνελόπη τη συμμετοχή του στη δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού.
Τον καλύτερό του εαυτό θα βγάλει προς τα έξω ο Σταμάτης όταν θα κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη. Του λέει πως θα τον στηρίξει στον αγώνα του να κερδίσει τη Βιολέτα! Ο καφετζής δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει και κοιτάζει τον Σταμάτη με μισό μάτι. Εκείνος όμως του λέει ότι με αυτόν τον τρόπο θέλει να εξιλεωθεί για όσα άσχημα της έκανε στο παρελθόν.

 

Η παρέμβαση του Ζάχου στις προσπάθειες του Νικηφόρου και του Πέτρου να μάθουν ποιος πήρε τον πυροκροτητή είναι καίρια στο αποψινό επεισόδιο (13/6), παρά τις αντιρρήσεις της Ασημίνας που ξεκαθαρίζει τη θέση της. Ο Κωνσταντής ανακοινώνει μια δυσάρεστη απόφαση στη Δρόσω που καταρρακώνεται. Ο Λάμπρος με την παρότρυνση της Ελένης δέχεται, τελικά, να διδάξει στο σχολείο για τυφλά παιδιά. Ο Μελέτης πάει να πάρει πίσω την Κορίνα, ενώ ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να γλιτώσει απ’ τη δίκη.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου