Όλοι έχουν ένα διακαή πόθο με τις Άγριες Μέλισσες. Να γίνουν μέρος του πρωταγωνιστικού καστ. Δεν είναι μόνο η επιτυχία της σειράς, που εδώ και τρία χρόνια κράτησε επάξια ψηλά τον πήχη. Είναι και όλο το σενάριο που ανάδειξε ακόμα και σκοτεινά σημεία της ιστορίας της Ελλάδας! Έτσι δεν μας κάνει πλέον εντύπωση όταν όλοι θέλουν να πάρουν μέρος στα τελευταία επεισόδια της σειράς.

Ωστόσο ένας πρώην διπλωμάτης όπως ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν χρειάζεται να ξανασυστηθεί ως… ηθοποιός.

Ο γνωστός πολιτικός και πρώην Επίτροπος στην Ε.Ε. βρέθηκε στο πλατό της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 και φωτογραφήθηκε με πολλά μέλη του καστ, από το «καφενείο» στο τηλεοπτικό «Διαφάνι».

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κάθισε στις καρέκλες του καφενείου για να απαθανατίσει την εισβολή του στη δραματική σειρά. Δίπλα του στην αναμνηστική φωτογραφία, που ανάρτησε ο ίδιος στο Instagram, οι αστυνομικοί, ο παπάς του χωριού, ο Σταμάτης, η Σοφούλα και φυσικά ο Μπάμπης που στο τέλος θα το φάει το κεφάλι του με τις «παρέες» που κάνει!

Μάλιστα, o Δημήτρης Αβραμόπουλος περιέγραψε και την χαρά του γράφοντας «αναπάντεχη, ευχάριστη “συνάντηση” με τις… Άγριες Μέλισσες», την οποία συνόδευσε και με ένα emoji μέλισσας και με ένα πλατύ χαμόγελο.

Άγριες Μέλισσες: Νεκρός ο Δούκας Σεβαστός

Οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν προs το οριστικό φινάλε και όλες οι ιστορίεs θα αρχίσουν να κλείνουν μία-μία.  Μία από αυτέs της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1  είναι και του Δούκα Σεβαστού, του ισχυρού άντρα του κάμπου που στο τέλοs θα βρει τον θάνατο, αλλά αυτόs θα λειτουργήσει λυτρωτικά για εκείνον.

Από την αρχή που ξεκίνησε η σειρά και στο τέλοs τήs κάθε σεζόν το αγαπημένο θέμα των τηλεθεατών που την παρακολουθούν είναι πάντα το φινάλε της οικογένειαs Σεβαστού. Θα τιμωρηθεί ο Δούκαs; Θα μπει στη φυλακή η Μυρσίνη;

Ο Δούκαs Σεβαστόs, ο ξακουστόs άρχονταs του κάμπου, θα μπει τελικά φυλακή για τα εγκλήματά του και το τέλοs θα του το δώσει η ίδια η Αντιγόνη, η οποία θα παραδεχτεί πωs είχε ψευδομαρτυρήσει για χάρη του. Ολα θα αρχίσουν από τα στοιχεία που η Πηνελόπη καταφέρνει τελικά να συλλέξει και που αφορούν τη δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού αλλά και του Θέμελη και εκεί είναι που θα χρειαστεί τη βοήθεια της πρώην συντρόφου του πατέρα της.