Ο Νικηφόρος, στις Άγριες Μέλισσες, μαθαίνει όσα συμβαίνουν στην υπόθεση Ξανθού αλλά και για την περιβόητη έκθεση και αποφασίζει να εμπλακεί σε αυτή την ιστορία. Μαζί με την Ασημίνα ταξιδεύουν για την Αθήνα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί κάποιες γνωριμίες του, ώστε να μάθει περισσότερα και να βρει στοιχεία εναντίον του Ξανθού.

 

Μάλιστα, όπως θα δούμε στη σειρά του ΑΝΤ1, συναντάει τον Θεόδωρο Ξανθό θέλοντας να τον πείσει να κινηθεί εναντίον του αδελφού του. Ωστόσο, μία αναπάντεχη συνάντηση που έχει με έναν παλιό του συνάδελφο θα τον οδηγήσει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο για να παγιδεύσει τόσο τον Ξανθό όσο και τον Ακύλα.

Ο Νικηφόρος μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια στις Άγριες Μέλισσες γνωρίζοντας από την πρώτη στιγμή πως ρισκάρει την ίδια του τη ζωή, καθώς πρόκειται για δύο αδίστακτους άντρες.

Λίγο μετά, καταφέρνει να προσεγγίσει τον Ξανθό και να κερδίσει την εύνοια του, ενώ παράλληλα πείθει τον αδελφό του, τον Θεόδωρο, να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει απ’ το ίδρυμα προκειμένου να μπορεί να τον βοηθάει.

Άγριες Μέλισσες: Συνεργασία Ξανθού με Σεβαστό!

Παράλληλα, ο Σεβαστός προσεγγίζει ξανά τον Ξανθό και κερδίζει την εμπιστοσύνη του πείθοντάς τον πως πρέπει να συμμαχήσουν. Μάλιστα, ο Ξανθός δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του με τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες, χωρίς να έχει καταλάβει τις πραγματικές του προθέσεις, και κρατάει αποστάσεις από τον Ακύλα, κάτι που εξοργίζει τον τελευταίο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά για τον Νικηφόρο, καθώς ο Δούκας, η Μυρσίνη αλλά και η Ρένα ανακαλύπτουν πώς κατέβηκε στην Αθήνα με την Ασημίνα και του ζητούν εξηγήσεις. Εκείνος, όμως, δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο το σχέδιο του στις Άγριες Μέλισσες και αναγκάζεται να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στη Ρένα. Βέβαια, ο Δούκας μαθαίνει πως οι γιοι του ετοιμάζονται να συμμαχήσουν με τον εχθρό του και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Παρ’ όλα αυτά, εκείνοι δεν αποκαλύπτουν το σχέδιο τους.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Πέτρος εξαφανίζεται απ’ την κρυψώνα του και όλοι ανησυχούν μήπως έχει κάνει καμιά τρέλα. Λίγες ώρες μετά, ο Ζάχος θα έχει μία απρόσμενη επίσκεψη στο νοσοκομείο, που θα ταράξει και πάλι τα νερά στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Πέτρος μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του προσπαθώντας να τον πείσει πως δεν είναι υπεύθυνος για τη βόμβα στο σπίτι του, αλλά εκείνος δεν πείθεται. Την ώρα που όλοι ψάχνουν τον Πέτρο εναγωνίως και κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να βρίσκεται, ο Ζάχος θα αποκαλύψει στην Ελένη και στον Λάμπρο κάτι που θα τους σοκάρει.

Παράλληλα, το φλερτ ανάμεσα στον Μπάμπη και στην Κορίνα συνεχίζεται στις Άγριες Μέλισσες, αν και προσπαθούν να είναι όσο πιο διακριτικοί γίνεται, για να μην καταλάβει τίποτα ο Ακύλας. Οι φόβοι τους, όμως, βγαίνουν αληθινοί. Ο Ακύλας βάζει να παρακολουθούν την Κορίνα, καθώς υποψιάζεται πως κάτι καινούργιο συμβαίνει στη ζωή της και αντιλαμβάνεται πως η συμπεριφορά της απέναντι του έχει αλλάξει.

Πράγματι, ένας άντρας γίνεται η σκιά της κοπέλας μέρα νύχτα και ενημερώνει τον Ακύλα για τις κινήσεις της. Ωστόσο, πολύ γρήγορα, ο Μπάμπης με την κοπέλα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν και τρέμουν μήπως ο Ακύλας μάθει την παράνομη σχέση τους, καθώς τότε η ζωή του Μπάμπη θα κινδυνεύσει.