Οδεύονταs σιγά-σιγά προς το μεγάλο φινάλε, όλεs οι ανοιχτεs υποθεσειs στιs Άγριες Μέλισσες θα αρχίσουν να κλείνουν και ο καθέναs θα έχει το τέλοs πού του αξίζει, είτε καλα είτε κακό. Τρειs από αντούs πού Θα έχουν άσχημο τελος ειναι ο Ακύλαs, ο Μελέτηs και ο Ντούνιαs, που από το πρώτο επεισόδιο τηs τρίτηs σεζόν είδαμε πόσο αδίστακτοι μπορούν να γίνουν.

Και μπορεί ο Μελέτηs να αρχίζει να δείχνει κάποια σημάδια ανθρωπιάς, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα εγκλήματα που διέπραξε όλα αυτά τα χρόνια!
Ο Ακύλας ποτέ δεν συγχώρεσε την προδοσία του Θανασάκη να τον καταδώσει μαζι με τον Μελέτη, όταν τον είχαν πιάσει επ’ αυτοφώρω να ξεθάβει τα πτώματα των πέντε Της ΕΑΚ. Και μπορεί τότε ο αδίστακτοs άντρας να είχε χρησιμοποιήσει τιs γνωριμίες του προκειμένου εκείνοs κρι ο Μελέτης να κυκλοφορούν ελεύΘεροι μέχρι τη δίκη όμως όλο αυτό το διάστημα ετοίμαζε την εκδίκησή του.

Και δεν υπήρχε για εκείνον πιο κατάλληλη στιγμή λίγο πριν αρχίσει η δίκη του. Κι αυτό γιατί ξέρει πως η ομολογία τού Θανασάκη θα είναι καταλυτικη στην ετυμηγορία και θα τον κλείσει ισόβια στη φυλακή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, μετά τον θάνατο του Ξανθού, η επιστροφή του Θόδωρου δίνει ελπίδα να ξεσκεπαστούν όλα, αφού εκείνοs φέρνει στον Νικηφόρο τον άνθρωπο που φέρεται να πούλησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στον Ξανθό για την επίθεση εναντίον του Ζάχου. Τα μέτωπα που έχουν ανοίξει στη σειρά του ΑΝΤ1  για τον Ακύλα είναι πλέον πολλά και αποφασίζει ένα-ένα να τα κλείσει. Ομωs και για τον Ντούνια ο κλοιόs στενεύει καθώs με τον χαμό του ΞανΘού δεν έχει την υποστήριξη τηs ΚΥΠ αλλά ούτε και τηs κυβέρνησηs, με αποτέλεσμα να γίνουν πολλέs αποκαλύψειs για τους φόνους που έχουν γίνει. Ο Ακύλαs δεν το βάζει κάτω και έχει σκοπό να γλιτώσει τη φυλακή και την καταδίκη με κάθε κόστοs. Ετσι βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να γλιτώσει δινονταs εντολή να σκοτώσουν τον θανασάκη! Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος και ο Τόλλιας αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Όμως επεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι και αποφεύγονται τα χειρότερα.

Άγριες Μέλισσες: Ακύλας Μελέτης και Ντούνιας συλλαμβάνονται ως φονιάδες και έρχεται η ώρα της δικαίωσης.

Σm δίκη που θα ακολουθήσει. οι τρειs σντρεs θα βρεθούν στριμωγμένοι από το στοιχεία που Θα τουs καίνε και καμία κυβέρνηση και κανένα υψηλό στέλεχοs δεν θα μπορεί νο τους ξελασπώσει yια να τη γλιτώσουν ξανα. Και παρα ττην ομολογία των Λάμπρου, Ζάχου και Πέτρου, εκείνοs που Θα παίξει ρόλο στην καταδίκη τους Θα είναι ο ίδιοs ο Μελέτηs! Ναι, καλά διαβάσατε. 0 Μελέτηs στο τέλοs Θα δικαιώσει κατά κάποιο τρόπο η μητέρα του, την Ανέτ, στο ότι της χρωστάει να δείξει την καλή του πλευρά και να βάλει ένα τέλos στο κακό! Ετσι θα ομολογήσει τα πάντα και οι τρειs άντρες θα καταδικαστούν και Θα οδηγηθούν στη φυλακή!