Δραματικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1  Άγριες Μέλισσες όσο πλησιάζουμε προς το τέλος.

Ο Θανάσης πέφτει νεκρός έπειτα από μία παγίδα θανάτου σκορπίζοντας θλίψη σε όλους. Από εκείνη τη στιγμή υπάρχει ένα ντόμινο εξελίξεων!

Η δίκη του Ακύλα και των υπολοίπων για τον θάνατο των μελών της ΕΑΚ πλησιάζει και δημιουργεί τρόμο στους ενόχους. Ο Θανάσης είναι ένας μάρτυρας-κλειδί για την υπόθεση και ο Ακύλας ξέρει καλά πως η κατάθεση του νεαρού μπορεί να τους ο, καταστρέψει. Έτσι, ο αδίστακτος άντρας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να γλιτώσει απ τη δίκη. Την ιδια μέρα, κάποιοι έμπιστοι άντρες του Ακύλα παρακολουθούν τον Θανάση. Η εντολή που έχουν είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να τον βγάλουν από τη μέση. Πράγματι, οι άντρες καταφέρνουν να επιτεθούν στον νεαρό, παρά τη συνοδεία αστυνομικών που έχει, και τον πυροβολούν.

Ο Θανάσης πέφτει στο έδαφος γεμάτος αίματα και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Η είδηση για την επίθεση στον Θανάση πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους. Ο νεαρός, μετά τον πυροβολισμό του, μπαίνει στο χειρουργείο και παλεύει για τη ζωή του. Η οικογένειά του περνάει εφιαλτικές στιγμές στο νοσοκομείο, αλλά τα νέα από τους γιατρούς δεν είναι καλά.

Ο Θανάσης πεθαίνει και ο θάνατός του συγκλονίζει όλο το Διαφάνι, ενώ όλοι είναι σίγουροι για την ενοχή του Ακύλα. Η Παγώνα καταρρακώνεται και κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει, ενώ ο Τόλλιας είναι σε δραματική κατάσταση και θέλει να εκδικηθεί τους ενόχους. Μάλιστα, παρά την προσπάθεια όλων να τον συνετίσουν, εκείνος αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. ‘Ολοι είναι συντετριμμένοι μετά τον χαμό του Θανάση και το χωριό βυθιζεται στη Θλίψη.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer