Στη σειρά Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα στο Διαφάνι, όλοι είναι συντετριμμένοι από τον χαμό της Μάρως… Η προσπάθεια των Σεβαστών να κερδίσουν χρόνο στην υπόθεση με το αεροδρόμιο πέφτει στο κενό. Τώρα πια όλα είναι στον αέρα και ο Δούκας με τη Μυρσίνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σε ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να μη χάσουν όλη την περιουσία τους.

Στο μεταξύ, η Πηνελόπη δεν διστάζει να ψάξει την ατζέντα του Μελέτη και έτσι ανακαλύπτει μια σημαντική πληροφορία… Τώρα αναρωτιέται πώς θα μπορέσει να την εκμεταλλευτεί. Την τρομάζει βέβαια το γεγονός ότι έχει να κάνει με τη δολοφονία του συζύγου της Αλέξη Γραμματικού. Παράλληλα, η παράνομη σχέση της Κορίνας με τον Μπάμπη θα αποκαλυφθεί σε ένα άτομο της οικογένειάς της…

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού, δίχως να γνωρίζει όσα θα ανακαλύψει και, το κυρι-ότερο, πως αυτά θα μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει προς όφελός του. Μάλιστα λέει στην Ασημίνα να τον βοηθήσει.

Άγριες Μέλισσες: Σύγκρουση για τα μάτια της Βιολέτας!

Η Ζωή προειδοποιεί την κόρη της για τον κίνδυνο που διατρέχουν τόσο η ίδια όσο και ο Μπάμπης αν ο Μεγαρίτης ανακαλύψει πως οι δυο τους είναι ζευγάρι. Ο Νικηφόρος κατεβαίνει στην Αθήνα μαζί με την Ασημήια για να βρουν τον Θόδωρο Ξανθό. Ο Ακύλας είναι έξαλλος με την επίθεση που του έκανε το χωριό και τώρα βρίσκει και την οικογένειά του απέναντι. Νιώθει πως έχει αρχίσει και πάλι να στριμώχνεται πολύ και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό κάνε πολύ επικίνδυνες κινήσεις, με πολλές παράπλευρες απώλειες.

Στο μεταξύ, η Ελένη και ο Λάμπρος δεν φεύγουν από το πλευρό του Ζάχου,  που δείχνει να τους έχει ανάγκη περισσότερο η ηερισσοτερο από ποτέ. Ο Δούκας και η Μυρσίνη στη σειρά του ΑΝΤ1, με τη συγκατάθεση του Φραγκούδη, προχωράνε το σχέδιο για να πιέσουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι αν χρειαστεί. Πρέπει να περάσει το δικό τους, αλλιώς κινδυνεύουν να χάσουν όλα τους τα χρήματα. Ο Σταμάτης συγκρούεται με τον Παναγιώτη για τα μάτια της Βιολέτας• Δεν θα αφήσει το… γκαρσόνι να του κλέψει τη μοναδική γυναίκα που πραγματικά αγάπησε!