Άγριες Μέλισσες, η σειρά του ΑΝΤ1 που έχει καταφέρει εδώ και τρία χρόνια να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Και πώς όχι άλλωστε αφού η πλοκή είναι συναρπαστική! Ποιο όμως θα είναι το μέλλον των γυναικών της σειράς;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα είναι ξανά μαζί! Μπορεί να περάσουν πολλά βάσανα μέχρι να γίνει αυτό αλλά… θα γίνει! Από την άλλη δεν θα υπάρξει αίσιο τέλος στη σχέση Κωνσταντή και Δρόσως. Ωστόσο θα παλέψουν και θα καταφέρουν να μείνουν μαζί μέχρι τέλος!

Ενωμένοι όμως και με μεγάλη οικογένεια θα είναι και η Ελένη με τον Λάμπρο. Η κατάσταση βέβαια δεν θα είναι ρόδινη αφού ο Ζάχος καραδοκεί ενώ και ένας Ακύλας θέλει να την… ξαποστείλει! Όμως στο τέλος η Ελένη θα πάρει στην αγκαλιά της το μωρό του Λάμπρου που περιμένει τόσο καιρό! Η Μυρσίνη δεν θα έχει αίσιο τέλος. Η τιμωρία που θα την περιμένει δεν θα είναι η φυλακή αλλά το ψυχιατρείο! Αυτή η αδίστακτη γυναίκα θα τα έχει χάσει πλέον όλα. Σύζυγος και παιδιά αλλά και η αξιοπρέπεια θα απομακρυνθούν με αποτέλεσμα να τρελαθεί! Η Βιολέτα θα μεγαλώσει τον Ζαχαρία σαν δικό της παιδί ενώ η Ουρανία θα καταφέρει να σώσει τον γάμο της με τον Βαμβακά!

Άγριες Μέλισσες: Παντρεύονται Κορίνα και Μπάμπης!

Η Πηνελόπη είναι ένα τραγικό πρόσωπο της σειράς. Όμως το τέλος θα είναι αίσιο! Αφού ηρεμήσει μέσα της με την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του συζύγου της, Αλέξη Γραμματικού, θα δεχτεί έναν νέο έρωτα στη ζωή της. Και βέβαια δεν θα είναι κάποιος τυχαίος αλλά ο δικηγόρος της οικογένειας Λούβαρη!.

Από την άλλη η Ζωή ένας από τους πιο δραματικούς ρόλους στη σειρά Άγριες Μέλισσες, έχει ζήσει δύσκολες καταστάσεις. Παντρεμένη με έναν ψυχοπαθή και εγκλωβισμένη σε ένα δυστυχισμένο γάμο. Η ίδια παλεύει να σώσει τα παιδιά της για να μην έχουν την ίδια κατάληξη! Όμως το τέλος θα είναι δίκαιο για εκείνη αφού θα καταφέρει να απαλλαγεί από τον Ακύλα μία και καλή!

Η Κορίνα όπως έχουμε ήδη πει μπορεί να μοιάζει σαν εχθρός της μάνας της όμως οι εξελίξεις θα την αλλάξουν! Θα δει ποιος είναι ο πατέρας της και θα τρέξει στο πλευρό της βασανισμένης μητέρας της! Θα χωρίσει με τον Μελέτη και βέβαια θα παντρευτεί τον… Μπάμπη! Η Αιμιλία τέλος, θα καταλάβει τα τραγικά λάθη και θα ζητήσει συγχώρεση από τη Ζωή.