Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ένας άγριος καυγάς ξεσπά ανάμεσα στην Κορίνα και τον Μελέτη με φόντο τον… Μπάμπη!

Ο Μελέτης, καθόλου γνωστός για την ψυχραιμία του, την χάνει τελείως όταν βλέπει μαζί τον Μπάμπη και την Κορίνα! Ο οξύθυμος ανιψιός του Δούκα λέει στην κόρη του Μεγαρίτη ότι δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές γιατί τον ρεζιλεύουν. Επιπλέον όπως της λέει δεν έχει καμία διάθεση να τον κουτσομπολεύουν στο χωριό! Εκείνη εκνευρίζεται και περνάει στην επίθεση. Του κάνει παράπονα επειδή φεύγει και την αφήνει και φτάνει στα άκρα.

Εκείνος πάλι της λέει ότι έτσι ήταν πάντα και δεν άλλαξε ο χαρακτήρας του με το γάμο εξοργίζοντας την νεαρή κόρη του Μεγαρίτη!

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο παπά Γρηγόρης στην Αντίσταση;

Ένα μεγάλο γλέντι θα γίνει στην Πανδώρα στο σίριαλ του ΑΝΤ1 για την εγκυμοσύνη της Ελένης. Οι δύο οικογένειες στις Άγριες Μέλισσες στήνουν γλέντι όσα τους ενώνουν.

Τότε, η Μυρσίνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση να συζητήσει την πρόταση του Ακύλα. Από την άλλη ο Δούκας ζητάει από την Αντιγόνη να κάνει υπομονή και να περιμένει λίγο ακόμη μέχρι να καταφέρει να φέρει εις πέρας τα σχέδιά του.

Την επόμενη μέρα, ο παπα-Γρηγόρης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του. Πλησιάζει τον ιερέα του νεκροταφείου, αλλά εκείνος τον απογοητεύει. Ο παπάς δεν δέχεται να τον βοηθήσει προκειμένου ν’ ανακαλύψουν με τον Πέτρο και τον Λάμπρο τα πτώματα τον Ορφανίδη και των συντρόφων του. Εν τω μεταξύ, ο Ακύλας βρίσκεται μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη. Συνειδητοποιεί πως έχει γίνει διάρρηξη στο σπίτι του και ειδοποιεί αμέσως τον Ντούνια για να αναλάβει την υπόθεση.