Οι ανατροπές συνεχίζονται στην καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ Άγρια Γη.Στα προσεχή επεισόδια, η Ελπίδα έρχεται αντιμέτωπη με μία αποκάλυψη που τη σοκάρει.

Όλα ξεκινούν με την επανεμφάνιση ενός άντρα στη ζωή της Όλγας. Ο λόγος για τον Φίλιππο Στάμου, ο οποίος συναντάει τη γυναίκα και η συζήτησή τους εξελίσ-σεται απρόβλεπτα. Η ίδια, στη συνέχεια, είναι φανερά ταραγμένη, γεγονός που παραξενεύει ιδιαίτερα τον Άρη. Λίγο αργότερα, ο τελευταίος έρχεται σε επαφή με τον Στάμου και αποφασίζει να τον βοηθήσει κρυφά, προκειμένου να ξεσκεπάσει τπν’Ολγα ώστε να αποκαλυφθούν όλα όσα έχει κάνει.

Κι ενώ εκείνη προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να απαλλαχτεί από όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει ξαφνικά στη ζωή της, μια νέα συνάντηση με τον Στάμου αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω. Συγκεκριμένα, η γυναίκα, θέλοντας να τον πονέσει, του αποκαλύπτει πως η Ελπίδα είναι δικό του παιδί! Όμως αμέσως το μετανιώνει, καθώς συνειδητοποιεί πως αν η κόρη της μάθει την αλήθεια θα αντιδράσει, αφού τόσα χρόνια τής έλεγε ψέματα. Πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας, η ‘Ολγα εξομολογείται οτον Άρη πως στην προσπάθειά της να εκδικηθεί τον Στάμου τού αποκάλυψε πως ο Ελπίδα είναι κόρη του. Η είδηση αυτή ξαφνιάζει τον νεαρό, ο οποίος δεν ξέρει πώς πρέπει να αντιδράσει.

Από την άλλη, ο Στάμου είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να βεβαιωθεί αν αυτό που του είπε η ‘Ολγα είναι αλήθεια. Παράλληλα, όμως, συνεχίζει τη δράση του, ώστε να διαλύσει τη γυναίκα. Οι μέρες περνούν και, πράγματι, ο Φίλιππος Στάμου καταφέρνει και επιβεβαιώνει. πως η Ελπίδα είναι παιδί του. Τότε, λοιπόν, ενημερώνει την’Ολγα πως θα τη χτυπήσει σε δύο μέτωπα. Η γυναίκα πανικοβάλλεται, καθώς δεν μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του και προσπαθεί να σκεφτεί τι πρέπει να κάνει. Τα γεγονότα, όμως, την προλαβαίνουν, αφού την επόμενη μέρα η Ελπίδα διαβάζει σε μία τοπική σελίδα στο Διαδίκτυο πως είναι κόρη του Φίλιππου Στάμου. Η κοπέλα σοκάρεται, καθώς συνειδητοποιεί πως τόσα χρόνια ζούσε ένα ψέμα και είναι αποφασισμένη να ζητήσει εξηγήσεις!

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

The Secret Song: Το νέο μουσικό σόου στον ALPHA

Μιλγουόκι Μπακς: Τρένο δίχως φρένο – Σούπερ Γιάννης και 7 στα 7!

Παγιδευμένοι: Στο φως το μυστικό του Σταύρου και του Αλέκου-Ο Άγγελος αποκαλύπτεται!