Ο Θωμάς ανακαλύπτει σοκαρισμένος την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου στην Άγρια Γη. Ο Άρης ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι πρέπει να χωρίσουν, ενώ αποφασίζει να φύγει από το κτήμα.
Ο Άρης καταρρέει μόλις παίρνει στα χέρια του το αποτέλεσμα της εξέτασης DΝΑ. Η Ελπίδα, από την άλλη, κατηγορεί την’Ολγα ότι ξέρει για την τύχη του Νικόλα και της το κρύβει. Στο μεταξύ, ανάμεσα στη Μυρτώ και τον Στέφανο αρχίζει να αναπτύσσεται εμπιστοσύνη. Ο Άρης ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι πρέπει να διακόψουν, ενώ αποφασίζει να φύγει από το κτήμα. Η κοπέλα αδυνατεί να καταλάβει γιατί φεύγει και συγκρούεται μαζί του, νιώθοντας προδομένη. Παράλληλα, η Ρένα ζητάει από τον Αντώνη να χωρίσουν. Ο Γιώργιος έχει αρχίσει να φτάνει κοντά σε πληροφορίες για την εξαφάνιση του Νικόλα Γαλάνη, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μιχάλη. Ο Γιώργος πάει να στήσει παγίδα κατά της’Ολγας. Ο Θωμάς πιέζει την Αθηνά να του αποκαλύψει τι μυστικά ξέρει από το παρελθόν. Η δημοσίευση φωτογραφιών της’Ολγας με τον Γιώργο τη στρέφει κατά του Αντώνη. Ο Άρης σκέφτεται την πρόταση που του κάνει η ‘Ολγα να βοηθήσει τον Μάνο να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία, με την προϋπόθεση να παραμείνει ο ίδιος στην «Άγρια Πλαγιά».

Νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως στη σειρά του ΣΚΑΪ, ανάμεσά τους μια φωτογραφία της’Ολγας με τον Γιώργο σε τρυφερό ενσταντανέ. Η Άννα έρχεται πιο κοντά με τον Αλέξη, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα να βρει τη μνήμη της. Η’Ολγα παραπλανά τη Μυρτώ με ψεύτικα στοιχεία για το παρελθόν. Η εμπλοκή του Λουκά στο ατύχημα του Αντώνη αποκαλύπτεται και η Όλγα το μαθαίνει. Ο Λουκάς ειναι έτοιμος να κατηγορήσει την ‘Ολγα για την παγίδα που έστησε στη Ρόζα, αλλά εκείνη τον προλαβαίνει εκβιάζοντάς τον. Ο Γιώργος νιώθει προδομένος από τη συμπεριφορά της’Ολγας και αποφασίζει να στραφεί εναντίον της. Ο Μάνος αρνείται την οικονομική βοήθεια της’Ολγας, αλλά ο Άρης αποφασίζει κρυφά να φυλάξει τα χρήματα για τη θεραπεία του. Ο Αντώνης ζητά διαζύγιο, ενώ η ‘Ολγα πολιορκεί ερωτικά τον ‘Αρη. Παράλληλα, η ‘Ολγα τού αναθέτει να διαρρήξει το σπίτι του Γιώργου, θέλοντας να καταστρέψει στοιχεία εις βάρος της. Η Ρένα ζητάει από τον Αντώνη να χωρίσουν. ‘Οσο ο Θωμάς και η Αθηνά συγκρούονται για το αν η πρέπει να μάθει ο Στέφανος για την υιοθεσία του, ο Γρηγόρης υποπτεύεται ότι η Αθηνά κάτι του κρύβει. Ο Θωμάς ανακαλύπτει σοκαρισμένος την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου. Ο τελευταίος βρίσκεται δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή.

 

Άγρια Γη: Δείτε απόσπασμα του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Χαμός στο Twitter με τον Παπακαλιάτη – Τι γράφουν οι χρήστες

Στόπερ 4 εκατ. ευρώ «φέρνει» ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Άγγελος και Βέλη με νευρικό κλονισμό-Η Καίτη σε άλλη αγκαλιά;