Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ‘Ολγα στην Άγρια Γη εξαιτίας των δημοσιευμάτων που φωτίζουν τις σκοτεινές πτυχές της ζωής της, ενώ περνάει την πρώτη βραδιά της με τον Άρη, από την οποία όμως , το επόμενο πρωί δεν θυμάται τίποτα…

Ο Άρης τής λέει ότι τάχα ήπιαν πολύ, αλλά εκείνη είναι καχύποπτη στη σειρά του ΣΚΑΪ. Η Ελπίδα τούς βλέπει το πρωί μαζί και  βεβαιώνεται απογοητευμένη για τη σχέση τους… Ο Θωμάς προσπαθεί να πείσει να την Αθηνά να μη μιλήσει στον Στέφανο. Ο Μιχάλης παλεύει με τον εαυτό του για το αν πρέπει να ομολογήσει στον Άρη ότι η μητέρα του, η Μυρτώ, ζει. Η αποκάλυψη ψεμάτων κλονίζει τις σχέσεις και απειλεί το παρόν. Το ψεύτικο DNA της Ελπίδας , οδηγεί σε σύγκρουση τον Άρη με τον Μιχάλη.  Στο μεταξύ, όσο η Ελπίδα και ο Άρης απομακρύνονται, ο Στέφανος κερδίζει έδαφος. Ο κλοιός γύρω από την ‘Ολγα αρχίζει να σφίγγει εξαιτίας της παρουσίας του Φίλιππου Στάμου, ορκισμένου εχθρού της από το παρελθόν. Ο Γιώργος λέει στον Θωμά ότι βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να καταστρέψει την ‘Ολγα.
 Ο Άρης είναι στενοχωρημένος επειδή είδε την Ελπίδα και τον Στέφανο να έρχονται κοντά. Ο Στέφανος μαθαίνει για τα χάπια που δίνει ο ψυχίατρος στη Μυρτώ. Προβληματισμένος, της λέει να παίρνει μόνο ένα ηρεμιστικό, αυτό που της δίνει ο ίδιος. Ο Γιώργος συναντά τον Στάμου, που σχεδιάζει να καταστρέψει την’ Ολγα. Η ‘Ολγα μαθαίνει ότι η Μυρτώ θυμήθηκε το όνομα «Γαλάνης» και ανησυχεί. Καλεί τον Άρη στο γραφείο της, λέγοντάς του ότι είναι ο μόνος που εμπιστεύεται.’Ωσπου μια όμορφη κοπέλα, η Νάντια, μπαίνει μέσα και τον αγκαλιάζει, αποκαλώντας τον «αγάπη μου». Πρόκειται για μια γυναίκα βαλτή από τον ίδιο, για να απομακρύνει από κοντά του την ‘Ολγα. Σύντομα ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει πως η μάνα του ζει και κρατείται σε ίδρυμα. ‘Οταν όμως το επισκέπτεται για να τη δει, τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη… Ο Γιώργος πιέζει τον Γρηγόρη να καταθέσει εναντίον της ‘Ολγας στην υπόθεση συγκάλυψης εργατικού ατυχήματος. Στο πλευρό τους ο Φίλιππος Στάμου. Ο Στέφανος διαπιστώνει ότι στο ίδρυμα δίνουν φάρμακα στη Μυρτώ που της μπλοκάρουν τη μνήμη και ζητάει τη νομική βοήθεια του Αλέξη, ο οποίος δεν θέλει καμία επαφή μαζί του και αρνείται. Η ‘Ολγα υποψιάζεται τον Γρηγόρη για το δημοσίευμα εναντίον της.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις του Κώστα-Νέο σχέδιο από την Καλλιόπη!

Αλλαγή ώρας: Πότε αλλάζουν τα ρολόγια – Πάμε σε χειμερινή ώρα

Παγιδευμένοι: Η Άννα σε τραγική κατάσταση-Θα μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της;