Η απόφαση της Άννας να κρατήσει απόσταση από τον Δημήτρη στη σειρά Παγιδευμένοι, αποδεικνύεται επώδυνη και για τους δυο τους. Ο Δημήτρης απογοητεύεται και δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της Αννας για μία ακόμα φορά. Στο μεταξύ η εγκατάσταση του Γεράσιμου στο σπίτι του Σπύρου δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Σπύρο και πολλά ερωτηματικά στον Δημήτρη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η προφυλάκιση του Άγγελου πρόκειται να πυροδοτήσει μια σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις που θα τους επηρεάσουν όλους. Ο αληθινός χαρακτήρας του πλέον αποκαλύπτεται. Συνεργός του ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του. Κι αυτό είναι η Κλειώ, η θεία του και αδελφή του Αλέκου. Εκείνη δέχεται χωρίς λεφτά μόνο και μόνο για να εκδικηθεί!

Στο μεταξύ στη σειρά του ΑΝΤ1, οι έρευνες του Ανδρέα για τον Χατζή βάζουν στο στόχαστρο τον Σταύρο καθώς καταλαβαίνει ότι οι δύο άντρες συνεργάζονται και κρύβουν ένα μυστικό.

Η Άννα και ο Δημήτρης αναγκάζονται να συνεργαστούν για μία νέα υπόθεση. Οι πλευρές τους αντικρουόμενες. Την ίδια ώρα το μυστικό του Σταύρου-που έχει να κάνει με το πού βρισκόταν το βράδυ του φόνου της Μυρτώς- αποκαλύπτεται. Ήταν στο νοσοκομείο όπου ανακάλυψε ότι έχει επιληψία και ζήτησε από τον Αλέκο να εξαφανίσει καθετί που μαρτυράει την παρουσία του εκεί, καθώς δεν θέλει κανείς να μάθει για την αρρώστια του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η αστυνομία βρίσκει εγκαταλειμμένο ένα αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό το πορτοφόλι του Κοσμά. Οταν η οικογένεια ενημερώνεται για το γεγονός, σημαίνει συναγερμός καθώς εκείνος υποτίθεται ότι έχει μπαρκάρει; Μέσα σε όλα ο Σπύρος μαθαίνει για τον γάμο της Άννας και του Δημήτρη και δεν θα το πάρει καθόλου καλά, ενώ το σχέδιο εκδίκησης του Άγγελου αρχίζει ναμπαίνει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Κλειώς και τους τρομοκρατεί όλους!

Παγιδευμένοι: Δείτε το επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Τέλος μετά απο 10 χρόνια γάμου

Σκύλος κάνει ντρίπλες με μπάλα και γίνεται viral! (vid)

Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης σπάει στο ξύλο την Ολυμπία-Καίει τα κτήματα των Στεφανέων