Το πρόγραμμα που εδώ και χρόνια παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας στη Γαλλία με μεγάλη επιτυχία, το The Secret Song, έρχεται στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό σόου, το οποίο δεν έχει διαγωνιστικό μέρος.

Εντεκα επώνυμοι καλεσμένοι εμφανίζονται ένας-ένας και γύρω του στήνεται μια ενδιαφέρουσα έκπληξη που αφορά στο μυστικό του τραγούδι. Την υλοποίησή του έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well Media. Όσο για το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια; Δεν θα είναι ένας ή μία. Το κανάλι σχεδιάζει να στελεχώσει το σόου, που θα βρει στον αέρα γύρω στα Χριστούγεννα, με πρόσωπα εντός και εκτός σταθμού. Στον σχεδιασμό του είναι να προβληθούν οκτώ επεισόδια στα οποία θα δούμε και οκτώ διαφορετικούς παρουσιαστές κάθε φορά.

Το The Secret Song αναμένεται να μεταδίδεται είτε κάθε δύο εβδομάδες, είτε μία φορά τον μήνα ως special eνent και είναι γεγονός πως αποφασίστηκε να μην έχει σταθερό παρουσιαστή, αλλά ένα νέο πρόσωπο στην παρουσίαση σε κάθε επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο όνομα που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγό είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ στο στόχαστρο της παραγωγής έχει βρεθεί και η Νατάσα θεοδωρίδου. Ομως και η Μαρία Τζομπανάκη, ύστερα από την επιτυχία που σημειώνει με τον «Σασμό», δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση ενός εκ των επεισοδίων του σόου και μάλιστα το πρώτο, όπως και ο συνάδελφός, της Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Προσέγγιση φέρεται να έγινε και στον Νίκο Μάνεση, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά, καθώς δεν επιθυμεί να εμπλακεί με την ψυχαγωγία, ενώ αρχικά υποψήφια ως μόνιμη παρουσιάστρια ήταν η Ναταλία Γερμανού, η οποία θέλησε να αφοσιωθεί στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται».