Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (19/12) ο Νίκος Φλωρινιώτης, μόλις έξι μήνες μετά το χαμό του πατέρα του και όπως αποκάλυψε η αδερφή του Αννούλα, η οικογένεια γνώριζε ότι ο καρκίνος είχε προχωρήσει και ήταν δύσκολο να ανακάμψει.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην  εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου. Μας τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, μου πήραν τον αδερφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Σήμερα το πρωί «έφυγε». Κοιμόμουν δίπλα του και σηκώθηκα γιατί κάθε μισή ώρα του έβαζα θερμόμετρο. Και ξαφνικά είδα ότι τα χεράκια του ήταν παγωμένα και έτρεξα αμέσως στους γιατρούς. Ήρθε ο γιατρός και μου λέει “ξεκουράστηκε”», είπε αρχικά η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη είπε στη συνέχεια: «Είχε επιδεινωθεί η κατάστασή του την προηγούμενη φορά που μπήκαμε. Δεν ήξερε κάτι, αλλά είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κανονίζαμε να περάσουμε μαζί τις γιορτές. Δεν του λέγαμε ότι ο καρκίνος έχει προχωρήσει, αλλά καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει. Έκανε ανοσοθεραπείες το τελευταίο διάστημα. Ξέραμε ότι θα έρθει το μοιραίο, μας το είχαν πει, αλλά δεν μπορούσαμε να το συνειδητοποιήσουμε, πιστεύαμε σε ένα θαύμα».

«Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα, μόνο εγώ του μίλαγα, ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 μέρες “μιλήσαμε” τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μάς έδειχνε με τα χεράκια του. Και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε».

 

Νίκος Φλωρινιώτης: Δείτε όσα είπε η αδερφή του, Αννούλα