Μετά την αιφνίδια επίσκεψη της Πέλλας στο ατελιέ του, ο Κίτσος χάνει το πλοίο για τη Σύρο στη σειρά Οι Πανθέοι. Η Χρυσοστόμη και ο Ισίδωρος εισβάλλουν ανήσυχοι στο σπίτι του Αντρέα και τον βρίσκουν ημιλιπόθυμο. Η Χρυσοστόμη αναλαμβάνει να τον περιθάλψει παρά τις αντιρρήσεις του.

Η Μάρμω στη Σύρο, εντωμεταξύ, μοιάζει να συνέρχεται με τη φροντίδα της Σεβαστής. Ο Στέφανος δυσανασχετεί στο σπίτι με τον Χρυσίνα και η Μερόπη για να του συμπαρασταθεί τον καλεί να μείνουν μόνιμα με τη Θάλεια μαζί της στην Αθήνα, ωστόσο εκείνος αρνείται. Ο Τέλης, μετά από προτροπή του Κίτσου, προσεγγίζει την Πέλλα εκείνη όμως δείχνει απρόθυμη να συμφιλιωθεί μαζί τους, ειδικά μετά τη συμπεριφορά του τελευταίου. Η Χρυσοστόμη ενημερώνει τη Σεβαστή για την κατάσταση του Ανδρέα, η οποία φεύγει εκτάκτως από τη Σύρο χωρίς να αποκαλύψει στη Μάρμω τον πραγματικό λόγο της επιστροφής της. Και ενώ η Σεβαστή αφήνει πίσω της τη Σύρο, ο Κίτσος φτάνει στο νησί όταν παράλληλα ο Ανδρέας δέχεται σπίτι του μια επίσκεψη που θα τον ξαφνιάσει…

Η Μάρμω θυμωμένη που βλέπει τον Κίτσο μπροστά της τον διώχνει όμως εκείνος είναι αποφασισμένος να την πείσει να τον αφήσει έστω να της μιλήσει. Η Μάρμω είναι ανένδοτη και του ζητάει να πάρει το πρώτο πλοίο και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Η Σεβαστή, επιστρέφοντας απροειδοποίητα, βρίσκει τον Ανδρέα παρέα με τη Σοφία. Η Θάλεια ζητάει από τη Μιρέλλα να επικοινωνήσει με το πνεύμα του Δημήτρη, και ενώ η Μιρέλλα δέχεται να τη βοηθήσει δεν καταφέρνει να μιλήσει με τον νεκρό αρραβωνιαστικό της.

Η Μερόπη αρχίζει να συμπαθεί και να αποδέχεται όλο και περισσότερο τον Στέφανο, ο οποίος κάνει φιλότιμες προσπάθειες να βρει τρόπο να πάρει τη Θάλεια μακριά από τον Χρυσίνα. Ο Θωμάς βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Τέλη που κρύβει στο υπόγειο του μαγαζιού του. Τέλος, η Δέσποινα δέχεται τη συμβουλή του Ισίδωρου και αποφασίζει να δηλώσει την εξαφάνιση του άντρα της, Όμηρου Γαλάτη, ώστε να βγάλει μονομερώς το διαζύγιο επικαλούμενη εγκατάλειψη συζυγικής στέγης…

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Οι ψυχοκόρες: Τότε επιστρέφουν με αντίπαλο το Survivor

Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: Τo χειρότερο όνομα για μια ομάδα στην ιστορία της F1

Η Μάγισσα: Απολύσεις βασικών συντελεστών από την εταιρεία παραγωγής