Ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο γιος του καλλιτέχνη, Γιάννη Φλωρινιώτη, έφυγε από τη ζωή μόλις λίγους μήνες μετά το θάνατο τού πατέρα του.

Τον θάνατο του αδερφού της επιβεβαίωσε η Αννούλα Φλωρινιώτη μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Τρίτης (19/12).

«Καταστράφηκα» είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη για τον χαμό του αδερφού της με λυγμούς ενώ τον περασμένο Ιούνιο είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας τους Γιάννης Φλωρινιώτης.

Η Άννα Φλωρινιώτη είχε μιλήσει για την εισαγωγή του αδερφού της στο νοσοκομείο και για τον πατέρα της πριν 18 μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό, OPEN.

«Υπήρξα η μεγαλύτερη θαυμάστρια του πατέρα μου», είπε η Άννα Φλωρινιώτη και συνέχισε λέγοντας «ήταν ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου και ο πιο καλός πατέρας». Ακόμα, η ίδια τόνισε πως είναι πάντα δίπλα στον αδερφό της, ενώ, όπως είπε, πηγαίνει κάθε μέρα και τον βλέπει στο νοσοκομείο. Τέλος, αποκάλυψε πως πριν μπει στο νοσοκομείο ζαλιζόταν και έκανε εμετούς.

«Ήμουν στον αδελφό μου, μετά θα ξαναπάω, δουλειά. Είμαστε σιαμαία. Είναι στο νοσοκομείο. Έκανε μια εξέταση που τον πείραξε, φοβηθήκαμε που ήταν σπίτι και τον πήγαμε προληπτικά στο σπίτι. Είναι καλά δόξα σοι ο Θεός. Του είπα ότι όσο νιώθει ασφάλεια στο νοσοκομείο να μείνει. Η μαμά είναι πάντα πάνω από τον Νίκο»

Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης!