Μπορεί πολλοί να μην πιστεύαμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας κοινός θνητός, με προβλήματα κυρίως οικονομικά! Γιατί αν κάποιοι νομίζετε ότι τα λεφτά τα έχουν για πέταμα οι διάσημοι, πλανάστε πλάνη!

Η παρουσιάστρια του MEGA που εδώ και 30 σχεδόν χρόνια την βλέπουμε καθημερινά στους δέκτες μας, αποφάσισε να κάνει παράπονα για το λογαριασμό της ΔΕΗ! Ναι! Πολύ καλά διαβάσατε. Μάλιστα, όπως  η ίδια είπε, σκοπεύει να τηλεφωνήσει στην εταιρεία παροχής ρεύματος προκειμένου να παραπονεθεί σαν ένας απλός πολίτης!

Όπως εξομολογήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής της τής έχουν φέρει μεγάλη ταραχή οι αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά ότι τα έχασε με τον προηγούμενο λογαριασμό που άνοιξε. «Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να το αποφύγει και είναι ένας λογαριασμός που πράγματι όταν αλλάζει έτσι δημιουργεί μεγάλη αστάθεια σε ένα σπίτι, σε μία οικογένεια. Γιατί έχουν κάνει τον προϋπολογισμό τους και ξέρουν, τόσα βγάζουμε τόσα μπορούμε να χαλάσουμε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

 

«Εμένα σκέψου την ταραχή που είχα τον προηγούμενο μήνα, μου ήρθε ένας λογαριασμός που πραγματικά τα έχασα. Και αυτόν τον μήνα μου ήρθαν με διαφορά δύο ημερών για το ίδιο σπίτι δύο λογαριασμοί με διαφορετικά νούμερα. Σήμερα θέλω να πάρω ΔΕΗ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας με την Ανθή Βούλγαρη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της.

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή