Στη σημερινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον πατέρα της, τον οποίο έχασε στην ηλικία των 2,5 ετών. Όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της, ο πατέρας της ήταν άρρωστος και έχει ελάχιστες εικόνες από εκείνον στο κρεβάτι.

Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στον θάνατό του, με αφορμή τη συνέντευξη γνωστού Γάλλου παιδιάτρου, ο οποίος τόνισε στους γονείς «να μην τρελαίνουν τα παιδιά τους, κάνοντάς τα να νιώθουν θεοί».

Έτσι και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, όταν εκείνη ήταν μόλις 2,5 ετών.

«Με ρωτούσαν μεγάλη όταν ήμουν, 25 χρονών, αν αισθάνθηκα την απουσία του πατέρα μου που είχε φύγει από τη ζωή. Τότε τους είχα πει, σε πρώτο επίπεδο, “πώς θα σου λείψει αν δεν τον έχεις ζήσει”. Εγώ τον είχα χάσει 2,5 χρονών. Στην πορεία κατάλαβα ότι η απουσία του ήταν τεράστια, απλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω τι σημαίνει παρουσία και απουσία. Όλοι προσαρμοζόμαστε σε αυτά τα δεδομένα».

Η Ελένη Μενεγάκη μεγάλωσε μόνη της με τη μητέρα της, Ζέτα. Μαμά και κόρη ήταν αυτοκόλλητες, όπως έχει πει η Ελένη.

Αργότερα εκείνη ξαναέφτιαξε τη ζωή της, παντρεύτηκε με τον Στέλιο Μισόκαλο και απέκτησαν μαζί έναν γιο τον Θοδωρή. Η Ελένη έχει 16 χρόνια διαφορά με τον αδελφό της και του έχει τεράστια αδυναμία.

 

Χρόνια τώρα γνωρίζουμε και σατιρίζουμε την Ελένη Μενεγάκη εξαιτίας της συνήθειάς της να σπρώχνει τους ανθρώπους που έχει δίπλα της όταν γελάει! Δηλαδή όταν τύχει να πουν κάτι αστείο, τους σπρώχνει τόσο δυνατά που συνήθως φεύγου από τη θέση τους λόγω της δύναμής της!

Πριν μερικές μέρες όμως το πήγε ένα βήμα παραπάνω…

Αφορμή στάθηκε η περιγραφή που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος  στην  εκπομπή του Mega για το σκίσιμο του παντελονιού του κατά τη διάρκεια ενός γάμου στον οποίο ήταν καλεσμένος και προκάλεσε ξεκαρδιστικά γέλια στην Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια άρχισε να σπρώχνει τον συνεργάτη της πάνω στο σκαμπό με αποτέλεσμα να… βρεθεί στο πάτωμα μαζί με το σκαμπό!

Η παρουσιάστρια ούρλιαξε από τον φόβο της, αρχικά, αλλά στη συνέχεια γέλασε όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι.