Ανθή Βούλγαρη: Επιστροφή στην εκπομπή μετά τον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια μάλιστα έδειξε το τεστ της που είναι αρνητικό και έσπασε το ρόδι για καλή χρονιά.

Η Ανθή Βούλγαρη μπήκε στο πλατό του Mega για πρώτη φορά για τη νέα χρονιά. Η δημοσιογράφος ήταν αρνητική στα τεστ COVID, μετά την πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

«Ήρθα! Ήρθα! Καλημέρα!» φώναξε χαρούμενη η Ανθή Βούλγαρη και στη συνέχεια έσπασε το ρόδι για καλή χρονιά.

Ωστόσο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είχε επιφυλάξεις για την υγεία της συμπαρουσιάστριάς του οπότε απέφυγε  τις αγκαλιές. Η δημοσιογράφος όμως πήγε οργανωμένη και έδειξε στην κάμερα το τεστ της που ήταν αρνητικό.


«Εύχομαι σε όσους το περνάνε να είναι περαστικά και να γυρίσουν όλοι σιδερένιοι», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Στο μεταξύ πριν λίγες μέρες η Ανθή είχε πει ότι τρώει για πρωινό κάτι ασυνήθιστο και αυτό δεν είναι άλλο από τα κόλλυβα! Όπως τόνισε, ενισχύουν τον οργανισμό. Επομένως, θα τη βοηθήσουν να καταπολεμήσει και τον κορωνοϊό, αν και -όπως φαίνεται- δεν εμφανίζει ευτυχώς βαριά συμπτώματα.

«Ξέρεις τι έχω ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό; Είναι δυναμωτικό και τρώω κάθε πρωί. Κόλλυβα! Έχω δει τεράστια διαφορά, είναι πολύ δυναμωτικό και φανταστικό για πρωινό» υποστήριξε η Ανθή Βούλγαρη, δείχνοντας το μπολ με τα κόλλυβα, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να μένει άφωνος!

Θετική στον κορονοϊό ήταν και η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη και έτσι έλειπε το μεσημέρι του Σαββάτου από το «Τι Λες Τώρα». Συγκεκριμένα στη θέση της παρουσιάστριας είναι η Ελένη Βουλγαράκη αφού η ίδια είναι θετική στον κορονοϊό.

Όπως έκανε γνωστό η Κατερίνα Καραβάτου η παρουσιάστρια του MEGA βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και είναι σπίτι της.