Διαζύγιο βόμβα για μεγάλο ποδοσφαιριστή έρχεται να ταράξει τα νερά αφού πρόκειται για ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κατσουράνη ο οποίος είχε παντρευτεί λίγο μετά το θρίαμβο της Εθνικής στην Πορτογαλία το 2004.

Η Έφη Σταθοπούλου και ο Κώστας Κατσουράνης παντρεύτηκαν μετά τη σπουδαία κατάκτηση του Euro 2004 και έχουν μαζί έναν γιο που σήμερα είναι 15 ετών.

Ποτέ κανείς δεν είχε ακούσει για κρίση στο γάμο του ζευγαριού. Για 18 χρόνια δεν είχε ακουστεί το παραμικρό. Ωστόσο αυτό δε φαίνεται πια να ισχύει αφού οι δύο τους έχουν επισκεφτεί ήδη δικηγόρο και έχουν αρχίσει να κινούν τις διαδικασίες για το διαζύγιο. Πρωταρχικός στόχος του πρώην ζευγαριού είναι η καλή ψυχολογία του μονάκριβου γιου τους. Και οι δύο προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους στην όλη διαδικασία.

Κατσουράνης

Κατσουράνης

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό πολύ συχνά στη Θεσσαλονίκη αφού έχει τα γυρίσματα για την διαδικτυακή του εκπομπή που φυσικά έχει αθλητικό περιεχόμενο.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το ζευγάρι πριν ακουστεί η φήμη για το διαζύγιο είχε εμφανιστεί πριν λίγες μέρες στα Κουφονήσια, μαζί με το παιδί τους για διακοπές. Μάλιστα όλοι είχαν απορήσει γιατί από καιρό υπήρχαν τα πηγαδάκια που μίλαγαν για χωρισμό όμως οι φωτογραφίες από το νησί κάθε άλλο παρά ένα χωρισμένο ζευγάρι έδειχναν.

Όπως και να έχει, μακάρι τα παιδιά να είναι μαζί και ευτυχισμένοι και όλο αυτό να είναι απλά «κακές γλώσσες». Ωστόσο η ίδια φήμη είχε υπάρξει και πριν πολλά χρόνια αλλά το ζευγάρι απέδειξε πως μπορεί να αντιμετωπίσει ενωμένο τα προβλήματα.

 

Όλες οι ειδήσεις

Χωρισμός-βόμβα για πασίγνωστο ηθοποιό μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης!

Μαύρο Ρόδο: Έτσι γεννιέται ο έρωτας Ελισάβετ – Πέτρου

Σταύρος Ζαλμάς: Μου κατέστρεψαν την καριέρα-Είπαν ότι έχω AIDS