Ο Σταύρος Ζαλμάς ήταν σήμερα (31/8) καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» στο OPEN και μίλησε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί «Έρωτας φυγάς» αλλά και για το σκάνδαλο που είχε εμπλακεί το όνομά του και το οποίο έμελε να του καταστρέψει ουσιαστικά την καριέρα που έχτιζε ως τότε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στην κακοποίηση που δέχτηκε από τον Τύπο. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε ήταν «βλάκας» που δεν έκανε μηνύσεις.

Ο Σταύρος Ζαλμάς είπε συγκεκριμένα στην εκπομπή:

«Αν είχα κινηθεί νομικά θα είχα πολυκατοικίες αυτή τη στιγμή. Το ΚΛΙΚ και το MAX τη δεκαετία του ’90 έγραψαν ότι έχω AIDS που εκείνη την εποχή αυτό σήμαινε την ολοκληρωτική σου καταστροφή σε κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Αν είχα κάνει μήνυση τότε θα είχα πάρα πολλά λεφτά, αλλά τότε ήμουν βλάκας, δεν ασχολήθηκα καν.

 

Βασανίστηκα πολλά χρόνια με αυτό.

Με το μυαλό που έχω τώρα, θα έπρεπε να βγω όπως έβγαιναν οι ηθοποιοί στην Αμερική με τις εξετάσεις τους. Αυτό το θεωρώ ντροπή να το κάνει ένας άνθρωπος, αλλά θα μπορούσα να κάνω μήνυση. Ήμουν τόσο ζωντόβολο τότε.

Η έννοια του σκανδάλου για μένα ήταν πάρα πολύ ατροφική, δεν έδινα σημασία».

«Μου έκανε πολύ κακό γιατί αυτή η φήμη κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα πάρα πολλά χρόνια, ότι ο Σταύρος Ζαλμάς μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και πεθαίνει. Πέρυσι έγραψαν ότι πέθανα.

Έχω κακοποιηθεί από τον Τύπο. Μου κατέστρεψαν τα επόμενα μου χρόνια.

Πόνεσα πάρα πολύ και υπέφερα πάρα πολύ στα καλύτερά μου χρόνια να είμαι μόνος μου, να μην με πλησιάζει άνθρωπος και να δυσκολεύομαι να βρω δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Ένας απαγορευμένος έρωτας φέρνει συγκρούσεις!

Food Pass: Στον αέρα το επίδομα για τα σούπερ μάρκετ – Τι έχει συμβεί

Έρωτας φυγάς – OPEN: Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και τα ένοχα μυστικά