Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, φαίνεται πως έχει… τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του τουλάχιστον τις προσωπικές μιας και μερικές μέρες πριν εκλεγεί φρόντισε να «αποκαταστήσει» την κατά 15 χρόνια νεότερή του, Γεωργία, με αρραβώνα!

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, σε ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, ο 43χρονος δήμαρχος είχε πάντα στο πλευρό του τη μελαχρινή κοπέλα την οποία μάλιστα είδαμε να βρίσκεται πίσω του κατά την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Η 28χρονη είναι διεθνολόγος, έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, έχει κάνει μεταπτυχιακό και γνωρίζει πέντε γλώσσες!

Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια, έτσι η σχέση είναι δοκιμασμένη, και η σύντροφος είναι εκτός από διακριτική και ιδιαίτερα υποστηρικτική!

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, το ζευγάρι είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα!

Από την άλλη ο νέος δήμαρχος, βρέθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Mad TV πριν εκλεγεί φυσικά και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που βοήθησαν για να τον μάθουμε καλύτερα!

Όταν ο κ. Δούκας ρωτήθηκε για το αν έχει κολυμπήσει ποτέ γυμνός, είπε ναι σε μικρότερη ηλικία (ενδεχομένως και την  περασμένη χρονιά που ήταν μικρότερος) σε μία απόμακρη παραλία και το έκανε γιατί ήταν σίγουρος ότι δε θα γίνει… θέαμα!

Παραδέχτηκε επίσης ότι έχει κοιμηθεί στο γραφείο (δεν είσαι ο μόνος Χάρη) ενώ είπε ότι ποτέ δεν έχει χρειαστεί να πει ψέματα σε ψηφοφόρο μιας και δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Το χειρότερο όμως από όλα, κάτι που μας κλόνισε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, είναι ότι έχει ψάξει κινητό και το μετάνιωσε και για την κίνηση που έκανε αλλά και για αυτά που είδε!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ

Χάρης Δούκας: Αυτή είναι η σύντροφος του νέου δημάρχου