Ο Χάρης Δούκας από υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό, Αθήνα Τώρα, έγινε ο δήμαρχος Αθηναίων κάνοντας την απόλυτη ανατροπή μιας και κανείς ή σχεδόν κανείς δεν περίμενε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης θα είχε μόλις μία θητεία στην πλατεία Κοτζιά.

Μπορεί ο πρώην δήμαρχος να είπε ότι φταίει ο ίδιος και μόνο αυτός για το αποτέλεσμα και να μην έκανε έκδηλη την απογοήτευσή του, αλλά σίγουρα η… ανεργία δεν είναι ευχάριστη σε κανέναν! Ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι ότι με τις γνώσεις που έχει αλλά και το βιογραφικό του, θα καταφέρει να βρει μία θεσούλα και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν!

Από την άλλη ο νέος δήμαρχος, βρέθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Mad TV πριν εκλεγεί φυσικά και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που βοήθησαν για να τον μάθουμε καλύτερα!

Όταν ο κ. Δούκας ρωτήθηκε για το αν έχει κολυμπήσει ποτέ γυμνός, είπε ναι σε μικρότερη ηλικία (ενδεχομένως και την  περασμένη χρονιά που ήταν μικρότερος) σε μία απόμακρη παραλία και το έκανε γιατί ήταν σίγουρος ότι δε θα γίνει… θέαμα!

Παραδέχτηκε επίσης ότι έχει κοιμηθεί στο γραφείο (δεν είσαι ο μόνος Χάρη) ενώ είπε ότι ποτέ δεν έχει χρειαστεί να πει ψέματα σε ψηφοφόρο μιας και δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Το χειρότερο όμως από όλα, κάτι που μας κλόνισε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, είναι ότι έχει ψάξει κινητό και το μετάνιωσε και για την κίνηση που έκανε αλλά και για αυτά που είδε!

 

Χάρης Δούκας: Ναι ή όχι από τον νέο δήμαρχο Αθηναίων!