Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την εκλογή του είναι το πρόσωπο όχι των ημερών αλλά της… σεζόν και μάλιστα της τηλεοπτικής!

Μπορεί το τελευταίο ρεπορτάζ που αναφέρεται το όνομά του να είναι η παρεξήγηση με τον Γιώργο Αυτιά και τα σχόλια του δημοσιογράφου, αλλά μόλις λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα, όλοι είχαμε ασχοληθεί για το γεγονός ότι θα φύγει για Αμερική την επομένη των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών, δηλαδή, σήμερα (16/10).

Ωστόσο, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Πρωινού του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τον πολύ σοβαρό λόγο για τον οποίο θα πρέπει να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ.

«Ο πιο σημαντικός λόγος που επισκέπτεται τις ΗΠΑ ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ότι έχει διένεξη επιχειρηματική με την εταιρεία στην οποία δούλευε και ζητάει μια πολύ μεγάλη αποζημίωση. Αυτή η δικαστική διένεξη κορυφώνεται αυτές τις ημέρες», είπε.

«Έκανε μήνυση τον Απρίλιο του 2023, ζητώντας 7,5 εκατομμύρια δολάρια από την εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν. Είχε μπει στην εταιρεία επενδύοντας 200 χιλιάδες δολάρια. Η εταιρεία θα πρέπει να του πληρώσει αυτή την αποζημίωση, γιατί σαφώς έχει δίκιο ο Στέφανος Κασσελάκης»,συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Στέφανος Κασσελάκης: Γιατί ζητά 7,5 εκατομμύρια δολάρια