Στα «Τρία Μίλια» στη σειρά του Star που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν, όλοι οι ήρωές έρχονται αντιμέτωποι με το παρελθόν τους, με τις επιλογές τους, με αναπάντεχες αποκαλύψεις αλλά και με τον έρωτα, που σημαδεύει κάθε πτυχή της ζωής! Φιλίες και σχέσεις ανατρέπονται και επαναπροσδιορίζονται και οι αληθινές προθέσεις βγαίνουν στην επιφάνεια! Νέα πρόσωπα ταράζουν τη φαινομενική ηρεμία του όμορφου νησιού και των κατοίκων του, με ποικίλες επιπτώσεις.

Τι πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με τον  Στέφανο ο Βασίλης πρέπει να πειστεί να επενδύσει στην κλινική, διότι θεωρεί πως μόνος αυτός είναι η μοναδική λύση που υπάρχει, αυτή τη στιγμή. Η Φωτεινή από την άλλη τρομάζει όταν μαθαίνει ότι έρχεται ο Βασίλης!  Μαζί με τον Μιχάλη, ψάχνουν να βρουν τον τρόπο προκειμένου να καταφέρουν και να τον αντιμετωπίσουν. Αυτόν ακριβώς τον τρόπο είναι που θα τους υποδείξει χωρίς κανείς να το περιμένει, ο Ευθύμης.

Στο μεταξύ η Ελένη μαθαίνει πως η Φωτεινή έχει χωρίσει από τον Ευθύμη και αρχίζει να αναρωτιέται μήπως αυτή ήταν η αιτία που ο Μιχάλης της ζήτησε να χαλάσουν και τη δική τους σχέση ενώ ο Πέτρος έχει μια πολύ έντονη διένεξη με τον πατέρα του και ο Νικόλας συνειδητοποιεί, για πρώτη φορά, πόσο έχει αδικήσει το γιο του.

Τρία Μίλια: Σε πρόθυρα νευρικής κρίσης ο Τίμος

Εντωμεταξύ ο Τίμος δεν μπορεί να καταπιεί το γεγονός ότι θα κοιμηθεί η κόρη του, στο σπίτι του Πέτρου, για ένα ακόμη βράδυ. Πηγαίνει για να την πάρει και να την φέρει πίσω, αλλά η Κλειώ δε βρίσκεται εκεί. Στο μεταξύ, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Φωτεινή και τον Μιχάλη…
Το στικάκι, που περιέχει στοιχεία για τις παρανομίες του Βασίλη, αποτελεί τη μόνη ελπίδα της Φωτεινής να τον αντιμετωπίσει, αλλά έχει εξαφανιστεί.

Ο Τίμος βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης αφού και η Κλειώ είναι εξαφανισμένη!  Η ανησυχία του εντείνεται, διότι δεν απαντάει στις κλήσεις του, αλλά ούτε στις κλήσεις του Πέτρου. Ωστόσο η Κλειώ αποφασίζει να διανυκτερεύσει στην κλινική και μόνο η Ελένη ξέρει πού βρίσκεται. Οι δύο αδερφές περνάνε το βράδυ η μία δίπλα στην άλλη και η σχέση τους δυναμώνει. Η Λίζα συνεχίζει να απολαμβάνει τη φιλοξενία τού Ευθύμη, η οποία περιλαμβάνει και διάφορες εναλλακτικές μεθόδους για να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού. Μένοντας όμως στο σπίτι του, ανακαλύπτει και κάποια μυστικά του. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης ανακοινώνουν στον Στέφανο ότι θα στηρίξουν τα σχέδιά του για την κλινική. Λίγο αργότερα, ο επενδυτής Βασίλης Μερκίνης φτάνει στο νησί και τότε η Φωτεινή και ο Μιχάλης βάζουν σε εφαρμογή το πραγματικό τους σχέδιο…

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Η Ελένη πιάνει στα πράσα Μιχάλη-Φωτεινή!

Star: Έρχεται νέα σειρά με την υπογραφή του Νίκου Κοκλώνη! – Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές

Στέλιος Νιάκαρης: Γδύσου και θα πάρεις την δουλειά – Ποιον φωτογραφίζει