Η συμμαχία Τίμου-Βασίλη στο νησί και στα Τρία Μίλια, ανατρέπει πολλές ισορροπίες. Η Ελένη ανακαλύπτει την κρυφή σχέση του Μιχάλη με τη Φωτεινή και του ζητά να χωρίσουν. Ο Ευθύμης υποπτεύεται τη Λίζα και τη φιλά για να αποδείξει αν είναι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του ή όχι.

H Δέσποινα αναστατωμένη πηγαίνει να δει τον Κυριάκο στη σειρά του Star  κι ανακουφίζεται που τον βρίσκει ζωντανό. Πάνω που ηρεμεί, εκείνος την πληροφορεί πως υπεύθυνος για τον ξυλοδαρμό του είναι ο Τίμος και, φυσικά, αυτή η αποκάλυψη τη σοκάρει. Ο Βασίλης επισκέπτεται ξαφνικά το σπίτι της Φωτεινής και της προκαλεί αναστάτωση, όταν της ζητάει να του επιστρέψει το δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει. Εκείνη δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και εκείνος της αποκαλύπτει ότι το στικάκι, που είχε κρύψει μέσα στο κουτί, είναι πλέον άχρηστο. Η Φωτεινή απογοητεύεται, επειδή συνειδητοποιεί ότι, εφόσον αυτό που της είπε ισχύει, δεν έχει πια κανέναν άσο στο μανίκι της.

Ο Γεράσιμος απελπίζεται από την κατάσταση της υγείας της Κάτιας και ζητάει από τον Μιχάλη να την πάει για εξετάσεις στην Αθήνα. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πως ήταν λάθος του που πίστεψε και εμπιστεύτηκε τον Τίμο και αποφασίζει, στο μέλλον, να τον κρατήσει σε απόσταση.

Ο Ευθύμης δείχνει στη Φωτεινή και στον Μιχάλη έναν τρόπο για να εξουδετερώνουν προσωρινά τον κοριό. Πιστεύουν πως σύντομα θα ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τα μυστηριώδη γεγονότα που συμβαίνουν στη Δρακόνησο.

Τρία Μίλια: Η Ελένη ζητά από τον Μιχάλη να χωρίσουν!

Ο Τίμος και ο Βασίλης κάνουν μια επικίνδυνη συμμαχία, που θα ανατρέψει πολλές ισορροπίες. Παράλληλα, η Κλειώ είναι προβληματισμένη από την ξαφνική αποχώρηση του Κυριάκου κι εξομολογείται τις ανησυχίες της στον Μιχάλη και στη Δέσποινα. Από τη μεριά του, ο Τίμος θέλει να υποβαθμίσει το γεγονός, αλλά ο Μιχάλης αναρωτιέται τι πραγματικά συνέβη. Ο Πέτρος, με τη βοήθεια του Νικόλα, προσπαθεί να επιστρέψει τα χρήματα, που του έδωσε ο Τίμος. Όταν, όμως, εκείνος αντιδράει, οι δυο τους διαπιστώνουν ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεκόψουν από το δήμαρχο. Στο μεταξύ, η Ελένη ανακαλύπτει την κρυφή σχέση του Μιχάλη και της Φωτεινής, ενώ λίγο πριν φύγει η Λίζα από το σπίτι του Ευθύμη, εκείνος κάνει μια απροσδόκητη ανακάλυψη στα πράγματά της και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα, προκειμένου να μάθει ποια πραγματικά είναι και τη φιλά! Η Ελένη πηγαίνει στο μπαρ του Χάρη και αρχίζει να πίνει ασταμάτητα. Εκείνος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και τηλεφωνεί στον Μιχάλη για να πάει εκεί. ‘Οταν εκείνος φτάνει, η Ελένη μπροστά σε όλους τού ζητάει να χωρίσουν! Παράλληλα, ο Πέτρος και ο Νικόλας εξετάζουν και πάλι τα στοιχεία από την έρευνα του Πέτρου.

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Λάμψη και θανάσιμα μυστικά

Έρωτας φυγάς: Η υπόθεση και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς του OPEN που θα σαρώσει

«Βόμβα» στον ALPHA από την παραίτηση Αλεβίζου-Αυτός είναι ο λόγος