Ο Μιχάλης προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκρύψει την παρουσία του τραυματισμένου εγκληματία στο ιατρείο του στα Τρία Μίλια, ενώ την ίδια ώρα ο Τίμος προσπαθεί να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρει-άζεται ο πρώτος για να τα παραδώσει στον μυστηριώδη άντρα που τον εκβιάζει κάθε μέρα και περισσότερο.

Παράλληλα στη σειρά του Star, η Ελένη βγαίνει μια βόλτα στην πλατεία και βλέπει την Κάτια να κάθεται στο μαγαζί του Χάρη, μαζί με τη Φωτεινή, και να πίνουν καφέ. Αυτό την προβληματίζει πολύ και της δημιουργεί έντονη ανησυχία, διότι θεωρούσε την πεθερά της σύμμαχό της στην προσπάθεια της απομάκρυνσης της γιατρού από το νησί. Στο μεταξύ, τα κουτσομπολιά της Λίζας για την υποτιθέμενη ερωτική σχέση ανάμεσα στον Γεράσιμο και στη Φωτεινή διαδίδονται όλο και περισσότερο, μέχρι που φτάνουν και στα αυτιά του άντρα, ο οποίος τα ακούει και μένει έκπληκτος.

Σύντομα, λοιπόν, η πρώτη αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα που έχει πει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πέτρος εκμυστηρεύεται στον Ευθύμη τις υποψίες που έχει αναφορικά με τον Τίμο. Αυτές έχουν να κάνουν με το γεγονός πως ο δήμαρχος του νησιού κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό της κλινικής. Αργότερα, ενώ η Κάτια δηλώνει στον Νικόλα ότι είναι θυμωμένη μαζί του για τα προβλήματα που τους δημιουργεί, ο Ευθύμης και η Φωτεινή έρχονται πολύ κοντά!

Τρία Μίλια: Μπροστά σε επικίνδυνες ανακαλύψεις ο Λάμπης!

Στο σημερινό επεισόδιο (6/4) στα Τρία Μίλια ο Γεράσιμος συνέρχεται και εξομολογείται στον Μιχάλη και στη Φωτεινή ότι το πρόβλημα της υγείας του εμφανίστηκε και πάλι. Ζητάει από τη Φωτεινή να μείνει στο νησί για να τον φροντίζει, μαζί με τον Μιχάλη. Προτείνει και στους δύο να λειτουργήσουν τα ιατρεία τους, στο τμήμα της κλινικής που δεν κάηκε. Η Φωτεινή το αντιμετωπίζει ως μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Ο Μιχάλης αντιδράει, αλλά τελικά δέχεται. Η Κάτια, η σύζυγος του Γεράσιμου, το μαθαίνει και βάζει στόχο να διώξει τη Φωτεινή από το νησί, ώστε ο γιος της να παραμείνει ο μοναδικός γιατρός. Η Δέσποινα, η φαρμακοποιός και σύζυγος του δημάρχου και η Ελένη η κόρη της, που είναι αρραβωνιαστικιά του Μιχάλη γίνονται σύμμαχοι στα σχέδιά της. Η Λίζα δέχεται τις εξηγήσεις του Ευθύμη για τα γκαζάκια και ανακουφίζεται. Ο Λάμπης επισκέπτεται το σπίτι του Νικόλα του ψαρά και βρίσκει στον κάδο πεταμένα εύφλεκτα υλικά…

Το trailer του σημερινού επεισοδίου