Στο Dragons’ Den, εκεί θα μπει τη φετινή σεζόν ο Σάκης Τανιμανίδης και υπόσχεται να βγει έχοντας αναδείξει τον κορυφαίο νέο επιχειρηματία της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ το οποίο ο παρουσιαστής πίστευε πολύ, γι αυτό και άλλωστε συναντάμε το όνομά του και στη λίστα των παραγωγών, πλάι σε εκείνο του Michael Iskas. Το «Dragons’ Den» -γνωστό και ως «Shark Tank»– παίζεται με τεράστια επιτυχία σε 40 χώρες εδώ και 20 χρόνια, έχοντας ρίξει στο τραπέζι ένα ποσό της τάξης των 600 εκατομμυρίων δολαρίων!

Αν λοιπόν έχετε κι εσείς μια δυνατή επιχειρηματική ιδέα και αναζητάτε τα χρήματα για να την υλοποιήσετε, αν θέλετε να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας αλλά χρειάζεστε επενδυτή ή αν έχετε ένα νέο προϊόν το οποίο έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει την αγορά αλλά σας λείπει το κεφάλαιο, ελάτε να πείσετε γι’ αυτό τους πέντε Dragons!

Οι επενδυτές του παιχνιδιού είναι έτοιμοι να ακούσουν το πλάνο σας και να πουν το μεγάλο «ναι» ή το «όχι». Εμείς θα τα δούμε όλα αυτά στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, αφού μόλις άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής. Σπεύσατε!

Άδραξε την ευκαιρία να κυνηγήσεις το όνειρό σου και να γίνεις το next big thing των επιχειρήσεων!
– Έχεις μια δυνατή επιχειρηματική ιδέα και ψάχνεις τα χρήματα που θα την απογειώσουν;
– Σχεδιάζεις να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου, αλλά χρειάζεσαι επενδυτή;
– Θέλεις το νέο σου προϊόν να κατακτήσει την αγορά, αλλά σου λείπει το κεφάλαιο;

Παρουσίασε το επιχειρηματικό σου πλάνο και βρες επενδυτή για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου.
Το “Dragons’ Den” -γνωστό και ως Shark Tank- προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια. Πάνω από $600.000.000 έχουν επενδυθεί παγκοσμίως. Φέτος, παίρνει ελληνικό χρώμα και έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, για να αναδείξει το next best thing της ελληνικής business και start-up κοινότητας.

Μια πατέντα, μια πολλά υποσχόμενη υπηρεσία, ένα προϊόν που χρήζει εξέλιξης, ένα καινοτόμο application, ακόμα και ένα απλό οικιακό project παρουσιάζονται στους πέντε Dragons (επενδυτές- χρηματοδότες) με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους.

Οι Dragons είναι έτοιμοι να διακρίνουν τη συνταγή της επιτυχίας και να τη στηρίξουν, τόσο με το κεφάλαιο όσο και με την εμπειρία τους.

Το πιο επιτυχημένο επιχειρηματικό show στον κόσμο είναι έτοιμο να υποστηρίξει τις καλύτερες
επιχειρηματικές ιδέες. Οι Dragons είναι έτοιμοι να σε συναντήσουν! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.antenna.gr/dragonsden και έλα να σε γνωρίσουμε από κοντά!

 

Όλες οι ειδήσεις

Γιάννης Πάριος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου του – «Ήμουν πρακτικά νεκρός»

Star: Έρχεται νέα σειρά με την υπογραφή του Νίκου Κοκλώνη! – Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές

ΑΝΤ1: Γιατί πάλι Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τζαβαλιά σε παρουσίαση παιχνιδιού;