Η Πολυξένη στο Μαύρο Ρόδο είχε έναν και μόνο στόχο: Να πάρει την περιουσία του Λευτέρη για να ζήσει πλουσιοπάροχα η ίδια και η κόρη της. Αδιαφορώντας φυσικά για τον ίδιο και την κόρη του, την Ελισάβετ. Αλλωστε, όπως έχουμε δει κατά καιρούς στα επεισόδια δεν είναι η πρώτη φορά που η Πολυξένη φέρεται έτσι, καθώς ίδια συμπεριφορά είχε με όλους τους άντρες που είχε μπλέξει. Ένας μάλιστα από αυτούς ήταν και ο Θέμης Καστρινός, και παρόλο που ακόμα ως flashback δεν έχει δείξει τι είχε συμβεί ακριβώς μεταξύ τους, ωστόσο ο ίδιος έχει αναφέρει πως του είχε καταχραστεί μεγάλο χρηματικό ποσό και ότι μπήκε εξαιτίας της στη φυλακή.

Πίσω στο σήμερα, παρόλο που ο Λευτέρης δείχνει να είναι έναs μαλθακός και ήρεμος άνθρωπος που μπορούσε να τον κάνει ό,τι ήθελε, τελικά αποδείχτηκε πως όχι μόνο δεν μπορεί να του επιβληθεί, αλλά και ότι εκείνος έχει τελικά το πάνω χέρι. Μπορεί τόσα χρόνια να ανεχόταν τα πάντα από εκείνη, όμως το γεγονός ότι προσπάθησε να κάνει κακό στην κόρη του, είναι κάτι που δεν θα της συγχωρέσει ποτέ! Τώρα που η Πολυξένη έμεινε ξεκρέμαστη από τον Καστρινό, που την έβγαλε από τη συνεργασία τους για τα κτήματα της μονής και μη έχοντας πού αλλού να πάει, καθώς και με την Ολγα έχουν τσακωθεί και εκείνη την έχει διώξει από το σπίτι, με την ουρά στα σκέλια και με κατεβασμένο κεφάλι πάει να βρει τον Λευτέρη. Του ζητά να τη συγχωρέσει γιατί το έκανε επειδή ένιωθε να πνίγεται!

Εκείνος της απαντά ειρωνικά ότι και εκείνος ήθελε να ανασάνει ελεύθερα και το έκανε τελικά όταν εκείνη έφυγε!

Εκείνη τον παρακαλά λέγοντας του ότι η Ολγα δεν της μιλάει και την έδιωξε από το σπίτι και δεν έχει πού να πάει! Τότε εκείνος τη δέχεται να μείνει αλλά στην αποθήκη του σπιτιού που όπως η ίδια είχε πει, την έκανε παλατάκι για να μείνει η κόρη του.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Το γύρισε πάλι ο Λιάγκας στον ΑΝΤ1 – «κ. Μητσοτάκη το ακούτε; Σε ποια χώρα να φέρουμε παιδιά και τουρίστες;» (vid)

Το πρόβλημα με τους κόφτες που έχει ο Μίτσελ, που δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς!

Παγιδευμένοι: Μεγάλη ανατροπή-Το βίντεο από τη δολοφονία του Άγγελου λέει την αλήθεια!