Ύστερα από πολλές ανατροπές στο Μαύρο Ρόδο η Κασσιανή από φόβο και εκδικητικότητα δεν επιτρέπει στην Φιλαρέτη να φύγει απ’ το μοναστήρι. Η Γιάννα έρχεται και πάλι κοντά με το Σαράντο. Στην προσπάθεια της να τον βοηθήσει αναγκάζει τους γονείς της να της αποκαλύψουν το φοβερό μυστικό του Γεράσιμου. Ο Θέμης αναθέτει στον Πέτρο την μελέτη αξιοποίησης των κτημάτων του μοναστηριού. Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί. Ο Πέτρος παίρνει την Ελισάβετ στην παραλία για να δει για πρώτη φορά την θάλασσα μετά από πάρα πολλά χρόνια και περνούν την μέρα τους στην παραλία. Εκεί οι δυο τους θα έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Ο Πέτρος εξομολογείται τον έρωτα του και εκείνη θα παραδεχτεί επιτέλους πως είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Το συναίσθημα, τους παρασύρει όμως ο Πέτρος παραμένει συγκρατημένος. Δεν σκοπεύει να πιέσει την Ελισάβετ και της ξεκαθαρίζει ότι θα περιμένει μέχρι εκείνη να νιώσει έτοιμη να προχωρήσουν την σχέση τους. Και οι δύο πετούν στα σύννεφα. Όπως χαρακτηριστικά θα εκμυστηρευτεί η Ελισάβετ στον Πέτρο είναι η ομορφότερη μέρα της ζωής της. Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί, αντιθέτως κορυφώνεται.

Η νεαρή κοπέλα χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει με τον Βίκο. Αυτό όμως εξαγριώνει τη γιαγιά της που αποφασίζει να της πει την αλήθεια για εκείνον. Η Αλεξία δεν πτοείται και δεν ακούει τις συμβουλές της γιαγιάς της. Συνεχίζει να τον συναντά. Εξαγριωμένη είναι η Όλγα με την αποκάλυψη ότι ο Καστρινός μπορεί να είναι ο πατέρας της. Αποφασίζει να προστατεύσει τον Θέμη ενημερώνοντας τον για τις κινήσεις της μητέρας της στην Γερακιανή. Ο Φραγκίσκος με τον Παναγιώτη κάνουν έρευνα για τα κτήματα της μονής. Ο Λευτέρης, ο Σαράντος και ο Γιώργος συναντούν τον μητροπολίτη για να ζητήσουν τη βοήθεια του για το ίδιο θέμα.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

 

Survivor Twitter 14/2: Ο Power Ranger Τάκης και το ζεύγος Μαριαλένα – Σάκης έκανε χαμό!

Ο Μίτσελ δεν φεύγει και ετοιμάζει δύο μεγάλες επιστροφές!

Survivor All Star: Ρε Ντάφυ, πολιτικοποιήθηκες κι εσύ με τον Άδωνι;